FlixBusiness - smarta affärsresor

Vill du spara in på resekostnader och samtidigt resa hållbart, bekvämt och tryggt? Med våra gröna långdistansbussar gör vi detta möjligt!

FlixBus är inte bara ett hållbart alternativ till tåg och bil, det är dessutom ett pålitligt alternativ för dig att ta dig till t ex kongressen eller flygplatsen. Du sparar både tid och pengar som du med högsta sannolikhet annars hade förlorat på att leta efter parkeringsplats och betala parkeringsavgifter.

Vi har nu ännu fler expressförbindelser utan mellanstopp och du kan därmed ta dig till din destination ännu snabbare. 

 Medan du arbetar kan du använda vår trådlösa internetanslutning gratis

Varför är just FlixBusiness är den perfekta lösningen för din affärsresa?

  • Spara in på resekostnader
  • Många express- och direktförbindelser

  • Gratis Wi-Fi ombord

  • Tryggt och flexibelt

  • Bidrar till hållbar transport

 FlixBus finns för alla typer av affärsresor

FlixBus - för alla typer av affärsresor

Mässor & Kongresser

Från Flix-hållplatserna kan du ta dig smidigt och billigt till mässan, antingen med gångavstånd eller direkta förbindelser med lokaltrafiken. Detta är speciellt praktiskt för just monterbyggare och besökare. Exempel på Flix-destinationer med mässor och kongresscenter i Sverige: Stockholm, Uppsala, Västerås, Linköping, Örebro, Karlstad och Göteborg.

Vill du inte spendera onödiga pengar på hotellnätter? Res till kongressen eller mässan på morgonen och ta sedan bussen hem på kvällen. Du hittar kongresscentren ofta centralt belägna och därmed nära Flix-hållplatsen, så att du slipper stressa och tänka på parkeringsplats. 

Flix2Fly

FlixBus har bussförbindelser till 38 flygplatser i Europa, däribland Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter i Sverige, samt Köpenhamn Kastrup i Danmark. 2019 kommer vi att utöka våra flygplatsförbindelser ytterligare.

Affärsresor med hållbara medel

Välj den gröna vägen!

Det är bevisat att våra bussar är effektiva och ekonomiska i och med att de är bränslesnåla och har låga koldioxidutsläpp. Läs mer om hållbar transport med FlixBus.

Res bekvämt och tryggt med FlixBus

Enligt statistik om olyckor i trafiken är det bevisat att just buss är det säkraste resesättet. Läs mer om säkerheten ombord på FlixBus.