Om du upplever problem på den här webbplatsen får du gärna ringa +46 (0)850 513 750 eller använda FlixBus Google Assistant-appen.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

FlixBusiness - smarta affärsresor

Vill du spara in på resekostnader och resa hållbart, bekvämt och säkert? Med våra gröna långdistansbussar gör vi detta möjligt!

FlixBus är inte bara ett hållbart alternativ till tåg och bil, det är dessutom ett pålitligt alternativ för dig att ta dig till mässan, kongressen eller flygplatsen. Du sparar både tid och pengar som du med högsta sannolikhet annars hade förlorat på att leta efter parkeringsplats och betala parkeringsavgifter.

Vi har nu ännu fler expressförbindelser utan mellanstopp och du kan därmed ta dig till din destination ännu snabbare. 
 

Anledningen till varför just FlixBusiness är den perfekta lösningen för din affärsresa:

 Medan du arbetar kan du använda vår trådlösa internetanslutning gratis
  • Spara resekostnader
  • Många express- och direktförbindelser

  • Gratis Wi-Fi ombord

  • Säkert och flexibelt

  • Bidrar till hållbar transport

FlixBus för alla typer av affärsresor

 FlixBus finns för alla typer av affärsresor

Mässor & Kongresser

Från FlixBus-hållplatserna kan du ta dig smidigt och billigt till mässan, antingen med gångavstånd eller direkta förbindelser med lokaltrafiken. Detta är speciellt praktiskt för just monterbyggare och besökare. Exempel på Flix-destinationer med mässor och kongresscenter i Sverige: Stockholm, Uppsala, Västerås, Linköping, Örebro, Karlstad och Göteborg.

Vill du inte spendera onödiga pengar på hotellnätter? Res till kongressen eller mässan på morgonen och ta sedan bussen hem på kvällen. Du hittar kongresscentren ofta centralt belägna och därmed nära FlixBus-hållplatsen, så att du slipper stressa och tänka på parkeringsplats. 

Flix2Fly

FlixBus har bussförbindelser till 38 flygplatser i Europa, däribland Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter i Sverige, samt Köpenhamn Kastrup i Danmark. 2019 kommer vi att utöka våra flygplatsförbindelser ytterligare.

Utlåtanden och åsikter

Onlogist utlåtanden och åsikter

"Mobilitet kräver en effektiv och modern infrastruktur - snabb, oberoende av plats och dygnet runt. ONLOGIST.com är den smarta lösningen för fordonstransport runt om i Europa. Våra tjänsteleverantörers förare tar mer än gärna FlixBus fram till deras nästa uppdragsorder. FlixBus är helt enkelt billigt och tillförlitligt i hela Europa."

Christian Wesner, VD på ONLOGIST GmbH.; Hamburg

Affärsresor med hållbara medel

Välj den gröna vägen!

Det är bevisat att våra bussar är effektiva och ekonomiska i och med att de är bränslesnåla och har låga utsläpp av växthusgaser. Läs mer om hållbar transport med FlixBus.

Kom fram till din destination med FlixBus smidigt, bekvämt och säkert.

Enligt statistik om olyckor i trafiken är det bevisat att just buss är det säkraste resesättet. Är säkerhet viktigt för dig? För oss också! Läs mer om våra säkra bussresor.

Din privata buss, med busschaufför inkluderad.

Med FlixBus charterbussar kan du beställa transfer från dörr till dörr. Är det något för dig? Tjänsten kallas FlixBus-charter och vi kan ge dig en prisuppskattning direkt.