Karriär hos FlixBus

Blir en del av FlixBus, sök någon av våra lediga tjänster idag!

Vårt team – det är vi som står bakom det gröna bussbolaget

Vårt internationella team består för närvarande av fler än 900 medarbetare som tror på våra idéer och som vill göra de gröna bussarna till ett alternativ för resande i hela Europa.
Oavsett var vi finns har vi alla ett mål: "Europa blir grönt!" Vill du utvecklas på jobbet och som person? Vill du bli en del av en gemensam framgångsberättelse?

Vi söker personal i München, Berlin, Paris, Milano och regionalt stöd på olika busshållplatser i Tyskland och hela Europa.

Aktuella lediga jobb för följande områden: Administration & HR, Nätverksutveckling, Busschafför, Business Development & International Business, Finans & Juridik, IT & Development, Marknadsföring & Försäljning, PR & Kommunikation, Pricing & Yield, Product Management & SEO, Regional Operations, Resebutik & Busscentral.

Vårt nya kontor för European Service Operations (ESO) i Berlins hjärta söker kolleger för följande avdelningar: Kundtjänst, Quality & Training, Traffic Control.

Want to join the ride? See our open positions here

FlixBus – Vi kommer från världens alla hörn:

Tio bra skäl att arbeta hos FlixBus

1. En för alla, alla för en

Vårt motto? Alla är lika viktiga. Samarbete, hjälpsamhet och att lära av varandra är det vi sätter främst.

2. Klädkod är överreklamerat

Hos oss är du välkommen i jeans, t-shirt och gymnastikskor – eller i de kläder du känner dig bekväm i.

3. Flix och Drinks

Äventyr på sommaren, skidåkning på vintern eller den obligatoriska ölen efter jobbet på fredagar ... Vi gör regelbundet saker tillsammans – och det finns alltid något att fira!

4. Flexibel arbetstid

Vi har stort förtroende för våra medarbetare, också vad gäller arbetstiden. Därför finns det ingen stämpelklocka hos oss, utan du bestämmer själv över din arbetsdag.

5. Berlin, München, Milano, Paris ...

Hos oss arbetar du i de häftigaste städerna i hjärtat av Europa!

6. Kina, Kuba, Indonesien ...

Hos oss träffar du kollegor från hela världen! Här får du full användning för dina språkfärdigheter och dina kunskaper om andra kulturer.

7. Många företag pratar om platta hierarkier..

… hos oss är de verklighet! Oberoende av din position får du från första början egna uppgifter och ansvar för dina projekt.

8. Vill du utvecklas i yrket och som person?

Då har du kommit till rätt ställe. Oavsett om du börjar hos oss efter praktik eller genomgår fortbildning som fast anställd hjälper vi dig i din personliga karriär!

9. Vi erbjuder mer än miljövänligt resande

Vi transporterar inte bara människor från A till B. Vi står för innovativt, hållbart tänkande och modigt agerande. På så sätt ligger vi alltid steget före.

10. Vi har bara ett mål: Europa

FlixBus – vi har för närvarande fler än 750 medarbetare som tror på våra idéer och som vill göra de gröna fjärrbussarna till ett välkänt varumärke i hela Europa. Det spelar ingen roll var arbetsplatsen finns – vi har alla ett gemensamt mål och det kommer vi att uppnå!

Kontaktperson

Dr. Matthias Hofmuth
Head of HR

FlixBus som bästa arbetsgivare

För övrigt är FlixBus väldigt populärt hos de anställda. Låt dig övertygas på kununu.com och meinchef.de!