Om du upplever problem på den här webbplatsen får du gärna ringa +46 8 124 116 00 eller använda FlixBus Google Assistant-appen.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

FlixBus erbjuder resor till Oslo Gardemoen flygplats med Flybussen

FlixBus Norge

FlixBus erbjuder resor till Oslo Gardemoen flygplats med Flybussen

Nu kan resenärer boka resan hela vägen till Oslo Flygplats via FlixBus bokningsplattform. Avgångarna mellan Oslo bussterminal och Gardermoen flygplats är ett nytt och efterlängtat samarbete mellan FlixBus och Flybussen. Resenärer som bokar biljetter via FlixBus får en öppen biljett mellan Oslo och Gardermoen som kan nyttjas hos Flybussen för samtliga avgångar under samma dygn vilket underlättar tidspassningen för bytet vid Oslo bussterminal.

På torsdag den 1a november kan passagerare boka sina resor till Oslo Gardermoen flygplats via FlixBus-app och på flixbus.se tack vare ett nytt och eftertraktat samarbete med Flybussen.

– Det gläder oss att inleda samarbete med Flybussen och att kunna lägga till Oslo flygplats som en FlixBus-destination, berättar Jelena Jovanovic, presschef på FlixBus Sverige. Samarbetet gör det enkelt för kunder att boka hela resan på ett och samma ställe. Flybussens flexibla avgångar från Oslo erbjuder ett stressfritt och smidigt sätt att ta sig hela vägen fram till Gardermoen.

Vi ser att många från Värmland och Västra Sverige använder Oslo Gardermoen flygplats när de ska ut och resa, berättar Harald Fleisje, marknadschef för Flybussen i Oslo. Ett bra flygbjudande och en relativt kort resa till flygplatsen gör Gardermoen till en bra utgångspunkt. FlixBus är en stor och seriös aktör med många avgångar mellan Sverige och Oslo Bus Terminal. Vi ser fram emot att köra deras kunder den sista biten på vägen till Gardermoen, avslutar Fleisje.

FlixBus och Swebus har i våras blivit ett varumärke och integrerar båda företagens bussnätverk för att skapa Skandinaviens starkaste utbud för långväga bussresor. Tidigare sålde Swebus resor med Flybussen och idag erbjuder FlixBus motsvarande via sina bokningsplattformar. Den sista sträckan från Oslo bussterminal till Gardermoen körs i regi av Flybussen som avgår varje 30:e minut och bussarna är blå-vita på utsidan. Ombord på både FlixBus och Flybussens bussar finns eluttag och gratis Wi-Fi. Platsreservationer erbjuds på samtliga turer till Oslo, medan den sista sträckan i regi av Flybussen tar under en timme och har inte motsvarande tillval. Priset mellan Oslo och Gardemoen flygplats är fastställt till 179 kr.

Mer information om tider, resevillkor och biljetter finns på www.flixbus.se och www.flybussen.no

Ladda ner PDF

FlixBus är ett europeiskt företag som fokuserar på långdistansrörlighet. FlixBus har sedan 2013 erbjudit smidiga, bekväma och miljövänliga resor som passar allas budget. Tack vare den smarta affärsmodellen, nätverksplaneringen och digitala plattformen har FlixBus lyckats att etablera sig som Europas största långfärds bussnätverk med 300.000 dagliga förbindelser till 2000 destinationer i 29 länder.Förra året reste 40 miljoner passagerare med FlixBus jämfört med 30 miljoner under 2016. Kontoren i München, Stockholm, Århus, Berlin, Paris, Amsterdam, Prag, Zagreb, Warszawa, Budapest, Bukarest, Madrid, Milano och Los Angeles ansvarar för nätverksplanering, kundrelationer, kvalitetsförvaltning, marknadsföring, försäljning, IT och utveckling av företaget. Lokala busspartners – ofta familjeföretag med flera generationers erfarenhet – ansvarar för den operativa verksamheten och bedriver en flotta gröna bussar som tar passagerarna till deras slutdestinationer. Därför går innovation, entreprenörsanda och ett starkt internationellt varumärke hand i hand med erfarenhet, kvalité och lokalkännedom.