Om du upplever problem på den här webbplatsen får du gärna ringa +46 8 124 116 00 eller använda FlixBus Google Assistant-appen.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

FlixBus välkomnar sin första norska samarbetspartner Schaus Buss

FlixBus Norge

FlixBus välkomnar sin första norska samarbetspartner Schaus Buss

Schaus Buss blir det första norska partnerföretaget i FlixBus nordiska intercitynätverket. Schaus är ett bussbolag med över 70 års erfarenhet som är idag en av Östlandets ledande aktörer inom långdistansresor. Företaget kommer att ha en viktig roll i att förstärka FlixBus-turer mellan Oslo och Göteborg.

FlixBus stärker sin närvaro i Norden med Schaus Buss som sin nya busspartner.

-Vi har sett att det blir allt mer populärt för svenskar resa till Oslo, säger Jelena Jovanovic, presschef på FlixBus. Många arbetspendlar till Norge och så finns det andra som vill uppleva den norska huvudstaden helt enkelt. Flest passagerare reser med oss till norska städer som ligger upp till fyra timmars avstånd från avresesorten.

FlixBus erbjuder sammanlagt 23 direktförbindelser från Oslo med biljettpriser som börjar från 49 kr. Ett urval av prisexempel och relationer finns nedan:

Oslo <> Knöstad från 49 kr

Oslo <> Sarpsborg från 69 kr

Oslo <> Karlstad från 109 kr

Oslo <> Köpenhamn från 229 kr

-FlixBus ser fram emot samarbetet med Schaus Buss och att förena deras långa erfarenhet ihop med vår högteknologiska bokningsplattform och omfattande Sverige- och Europanätverk. Tillsammans kommer vi att skapa nya servicestandarder och är övertygade om att detta kommer bli riktigt bra! 

Ombord på FlixBus expressbussar finns eluttag och kostnadsfritt Wi-Fi. Biljetter finns ute till försäljning på www.flixbus.se och i FlixBus-appen.

Ladda ner PDF

FlixBus är ett europeiskt företag som fokuserar på långdistansrörlighet. FlixBus har sedan 2013 erbjudit smidiga, bekväma och miljövänliga resor som passar allas budget. Tack vare den smarta affärsmodellen, nätverksplaneringen och digitala plattformen har FlixBus lyckats att etablera sig som Europas största långfärds bussnätverk med 300.000 dagliga förbindelser till 2000 destinationer i 29 länder.Förra året reste 40 miljoner passagerare med FlixBus jämfört med 30 miljoner under 2016. Kontoren i München, Stockholm, Århus, Berlin, Paris, Amsterdam, Prag, Zagreb, Warszawa, Budapest, Bukarest, Madrid, Milano och Los Angeles ansvarar för nätverksplanering, kundrelationer, kvalitetsförvaltning, marknadsföring, försäljning, IT och utveckling av företaget. Lokala busspartners – ofta familjeföretag med flera generationers erfarenhet – ansvarar för den operativa verksamheten och bedriver en flotta gröna bussar som tar passagerarna till deras slutdestinationer. Därför går innovation, entreprenörsanda och ett starkt internationellt varumärke hand i hand med erfarenhet, kvalité och lokalkännedom.