Om du upplever problem på den här webbplatsen får du gärna ringa +46 (0)850 513 750 eller använda FlixBus Google Assistant-appen.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Busspresentkort & värdekuponger

Köp ett presentkort och bjud någon på en resa med FlixBus

Köp presentkort och vinn värdekuponger

Våra presentkort

Perfekt för alla tillfällen – ett presentkort från FlixBus! Letar du efter den perfekta presenten till någon speciell? Vad kan vara bättre än en resa till någon av över 900 europeiska städer? 

Våra presentkort för bussresor finns i följande valörer: 10€25€ eller 40€. Välj önskat belopp och köp i vår fanshop online. Vi skickar presentkortet direkt till din e-postinbox.

Det är enkelt att lösa in presentkortet när du bokar på FlixBus.se – skriv bara in koden när du bokar.

Hämta en voucher

Få värdekuponger för bussen gratis …

Vill du få värdekuponger gratis? Och resa med buss i Europa till de bästa priserna någonsin? Eller kanske till och med gratis, genom att vara med i någon av våra tävlingar? Inga problem!

Missa inte våra tävlingar, utlottningar och spontana utdelningar som vi genomför regelbundet! Oavsett om det är en tävling om bästa bussdesign eller en selfie-utmaning på någon av våra nya Europa-linjer finns det alltid en chans att vinna gratis bussresor och värdekuponger hos FlixBus.

Det enda du behöver göra är att registrera dig för vårt nyhetsbrev i dag. Du får exklusiva erbjudanden, rabatter och värdekuponger, och dessutom är du bland de första att höra vad som är på gång hos FlixBus.

Gilla vår Facebook-sida så missar du aldrig våra exklusiva erbjudanden och utdelningar – bli en av de första som läser om våra kampanjer, tävlingar och prisutdelningar!