Om du upplever problem på den här webbplatsen får du gärna ringa +46 (0)850 513 750 eller använda FlixBus Google Assistant-appen.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Tyvärr, inga städer hittades

Det verkar inte som att vi kan erbjuda några destinationer som matchar din sökning. Ändra din sökning eller återkom vid ett annat tillfälle.

FlixBus skidorter i svenska fjällen

Vintern närmar sig med stormsteg och därmed även skidsäsongen. Julovet, sportlovet och påsklovet ger en goda möjligheter att lämna vardagslivet för att komma ut i den friska luften och glida ner för backarna. Efter julen kan det däremot vara lite tufft för plånboken - men oroa dig inte, FlixBus tar dig billigt och smidigt till backarna.

Funäsdalen

En person som åker skidor nedför

Funäsdalen är en by i det svenska fjället, mer bestämt i Funäsfjällen och västra Härjedalen nära den norska gränsen och är en utmärkt utgångspunkt för vinteraktiviteter. Med 136 st nedfarter, varav 60 toppar som sträcker sig över 1000 meter så är Funäsdalen ett utmärkt resmål för den som gillar utförsåkning. Dessutom så finns det 300 km längdspår samt 610 km skoterleder för den som föredrar att hålla sig på plan mark. Funäsdalen bjuder på olika sorters boende i form av hotell, lägenheter, vandrarhem eller stugor, det finns helt enkelt något för alla. 

Vemdalen

En person åker skidor offpist

För den som vill starta skidsäsongen tidigt så är Vemdalen ett passande alternativ då det sägs vara snögaranti redan från November månad. I Vemdalen finns det tre olika skidsystem att välja mellan: Vemdalsskalet, Björnrike samt Klövsjö/Storhogna. Mellan dessa tre system finns det 58 st nedfarter och 35 st liftar samt alternativ till längdskidåkning med spåralternativ från 1 km upp till 10 km. Gällande boende så finns det gott om valmöjligheter; hotell, stugor, lägenheter, vandrarhem samt camping. 

FlixBus skidorter i Alperna

Skidresor från München

En skidlift med skidor utanpå

Från München har vi speciella tidtabeller för våra bussar till skidbackarna, de fungerar såhär:

  • Avresa från Münchens busscentral tidig morgon
  • Anländ som en av de första till liftarna vid din önskade skidort
  • Bussarna går tillbaka sent på kvällen så du kan utnyttja hela dagen till att åka skidor (eller gå på afterski!)

Passar inte busstidtabellerna din ankomst till München? Njut av den goda ölen från Bayern innan din skidbuss avgår.

Du betalar inget extra för att ta med dig din skidutrustning på bussen när du bokar din skidresa till Alperna från München.

Skidresor till Alperna

Längtar du efter pudersnö och after-ski? Du kan resa med FlixBus från Malmö genom Europa ner till Alperna. Om du föredrar ett snabbare sätt att ta dig närmre de snötäckta bergen så kan du resa med FlixBus från Lyon till bland annat Val d’isère. Från München går våra bussar till några av de bästa skidorterna i Tyskland och Österrike.