Om du upplever problem på den här webbplatsen får du gärna ringa +46 8 124 116 00 eller använda FlixBus Google Assistant-appen.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Ladda ner appen för att alltid få de bästa priserna

Fortsätt till den mobila webbsajten

Swebus är nu en del av FlixBus

Det bästa av två världar

Swebus mångåriga lokalexpertis tillsammans med FlixBus teknologi kommer att förhöja din reseupplevelse med buss.

Läs mer

Smidigare bokning

Med vår mobilapp har det aldrig varit enklare att resa! Få all information du behöver via din smartphone.

Läs mer om appen

Komfort ombord

I våra bussar finns det gott om benutrymme, fällbara ryggstöd, gratis Wi-Fi, eluttag och fräscha toaletter.

Vår service ombord
Stort bussnätverk

Fler resmöjligheter

Nu får du tillgång till Europas största expressbussnätverk! Välj mellan tusentals resmål i Sverige och Europa.

Upptäck Sverige och Europa

Enkelt att resa med FlixBus-appen

Vi erbjuder dig som kund ett smidigt sätt att söka och boka resan till din drömdestination! I appen kan du enkelt köpa din biljett som sedan sparas i din mobil och är lättillgänglig vid ombordstigning. Du får även tillgång till information i realtid och kan ta del av våra exklusiva erbjudanden.

Ladda ner appen

Nu blir Swebus en del av FlixBus

Sammankopplingen av FlixBus- och Swebusnätverken gör att du nu enkelt både kan söka efter biljetter och jämföra priser mellan ännu fler bussförbindelser i både Sverige och Europa! När du har valt din resa bokar du den snabbt och smidigt här eller i FlixBus-appen. Vi ser fram emot att fortsätta ha dig på våra bussar och önskar dig en trevlig resa!

FlixBus erbjuder 400 000 förbindelser varje dag till över 2 500 platser i 35 länder i Europa. Vårt mål är att tillhandahålla ett bekvämt, prisvärt och enkelt sätt att boka biljetter och resa med buss. I Sverige samarbetar dessutom FlixBus med ett ständigt ökande antal lokala bussbolag som sköter den operativa driften. På så sätt stödjer vi tillväxten av lokala svenska transportföretag och möjliggör för dem att fungera som en del av ett större etablerat internationellt nätverk. Som kund fortsätter du att resa bekvämt med gott om benutrymme, gratis Wi-Fi (även utomlands), eluttag vid din plats och självklart fräscha toaletter ombord.