Buss från Avignon till Annecy

från 299 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

Busshållplatser i Avignon

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Avignon busscentral

Avignon (Le Pontet)

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Avignon - Annecy : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

240 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Avignon och Annecy?
Det är 325km och tar 5 timmar 25 minuter att resa med buss från Avignon och Annecy.
Hur långt är det från Avignon till Annecy?
Det är 325km och tar 5 timmar 25 minuter att resa med buss från Avignon till Annecy.
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Avignon till Annecy?
Du hittar bussbiljetter från Avignon till Annecy från 299,00 kr och restiden är ca 5 timmar 25 minuter.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 299,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Avignon till Annecy

Res prisvärt och smidigt från Avignon till Annecy med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 325km och restiden är endast 5 timmar 25 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Fynda bussbiljetter för resor mellan Avignon och Annecy från endast 299,00 kr om du bokar långt i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Avignon till Annecy

Det är lätt att ta sig ifrån Avignon till Annecy med FlixBus, med 1 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 5 timmar 25 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Avignon och Annecy är 299,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Avignon

Reser du från Avignon för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Avignon är ett transportnav med 2 busshållplatser och Avignon har 68 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Annecy

Reser du till Annecy för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Annecy kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 53 förbindelser som anländer till en av de 2 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Avignon till Annecy

Res från Avignon till Annecy med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet