§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Service ombord på våra bussar

Vår service ombord på FlixBus

Du får bästa service på vår buss. På FlixBus får du kostnadsfritt Wi-Fi med 4G-hastighet, extra benutrymme, tillräckligt många eluttag för dina apparater och mycket plats för ditt bagage.

Gratis Wi-Fi med 4G-hastighet på våra FlixBussar.

Wi-Fi

För att resan inte ska bli tråkig har du tillgång till Wi-Fi utan kostnad i bussen så att du kan surfa på internet under hela resan, chatta med vänner och kolla din e-post. I 4G-hastighet! Med FlixBus är du alltid online.

Säten med extra utrymme

Benutrymme

I FlixBus har du dessutom en garanterad sittplats med extra mycket benutrymme. Våra moderna bussar är utrustade med bekväma säten och gott om plats. Även större personer har tillräcklig med plats och kan resa bekvämt med oss. Alla säten har ställbara ryggstöd och är bekväma även vid längre resor.

Eluttag ombord

Eluttag

Vill du surfa på internet, chatta eller arbeta på din bärbara dator men har slut på batteri? Inga problem! Titta efter eluttagssymbolen eller fråga chauffören om du vill hitta ett av de många eluttagen i våra FlixBussar.

Toaletter på bussen

Toaletter

Är det fortfarande några minuter kvar till din hållplats? Ingen fara! Alla våra FlixBussar har toalett ombord om nöden kallar.
Plats för ditt bagage

Bagage

Våra FlixBussar har gott om plats för ditt bagage, packa bara in det i bagageutrymmet och luta dig bekvämt tillbaka. Våra trevliga chaufförer hjälper dig förstås gärna med lastningen.Du hittar information om bagage i bagagebestämmelserna.

Vanliga frågor och svar

Vanliga frågor

På webbsidan med vanliga frågor får du svar på många funderingar. Om du ändå undrar över något är du välkommen att  fyll bara i vårt kontaktformulär.