Buss från Basel till Genua

från 259 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Basel Genua (03.12.2022)

8:40 tim.
Basel SBB
Genua (Fanti d'Italia/Principe) busstation
Nästan fullt
619.00 kr
9:35 tim.
Basel SBB
Genua (Fanti d'Italia/Principe) busstation
Nästan fullt
488.00 kr
8:0 tim.
Basel SBB
Genua (Fanti d'Italia/Principe) busstation
Halvfullt
438.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Basel

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Basel SBB (Meret Oppenheim-Street)

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Basel - Genua : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

363 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Basel och Genua?
Det är 593km och tar 8 timmar 40 minuter att resa med buss från Basel och Genua.
Hur långt är det från Basel till Genua?
Det är 593km och tar 8 timmar 40 minuter att resa med buss från Basel till Genua.
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Basel till Genua?
Du hittar bussbiljetter från Basel till Genua från 259,00 kr och restiden är ca 8 timmar 40 minuter.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 259,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Basel till Genua

Res prisvärt och smidigt från Basel till Genua med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 593km och restiden är endast 8 timmar 40 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Basel och Genua kostar i genomsnitt 411,50 kr, men du kan även fynda biljetter från 259,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Basel till Genua

Det är lätt att ta sig ifrån Basel till Genua med FlixBus, med 1 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 8 timmar 40 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Basel och Genua är 411,50 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Basel

Reser du från Basel för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Basel är ett transportnav med 1 busshållplatser och Basel har 71 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Genua

Reser du till Genua för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Genua kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 125 förbindelser som anländer till en av de 2 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Basel till Genua

Res från Basel till Genua med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet