Buss från Dresden till Bukarest

från 909 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

Hälsa och säkerhet

Skydda dig själv och andra när du reser med oss.
Läs mer

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Dresden

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det är 1587km och tar 26 timmar att resa med buss från Dresden och Bukarest.
Det är 1587km och tar 26 timmar att resa med buss från Dresden till Bukarest.
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Du hittar bussbiljetter från Dresden till Bukarest från 909,00 kr och restiden är ca 26 timmar.
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 909,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Dresden till Bukarest

Res prisvärt och smidigt från Dresden till Bukarest med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 1587km och restiden är endast 26 timmar. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Dresden och Bukarest kostar i genomsnitt 1359,00 kr, men du kan även fynda biljetter från 909,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Dresden till Bukarest

Det är lätt att ta sig ifrån Dresden till Bukarest med FlixBus, med 1 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 15 stopp på din resa och restiden är ca 26 timmar. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Dresden och Bukarest är 1359,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Dresden

Reser du från Dresden för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Dresden är ett transportnav med 4 busshållplatser och Dresden har 223 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Bukarest

Reser du till Bukarest för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Bukarest kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 136 förbindelser som anländer till en av de 5 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Dresden till Bukarest

Res från Dresden till Bukarest med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet