Buss från Göteborg till Linz

från 1.259 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Göteborg

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från Göteborg till Linz. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Alla FlixBus-bussar från Göteborg till Linz är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
En bussresa från Göteborg till Linz med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Upplev komfort ombord på våra bussar från Göteborg till Linz med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
Den tidigaste avgången med FlixBus från Göteborg till Linz avgår kl. 01:10 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Den senaste avgången med FlixBus från Göteborg till Linz avgår kl. 22:10 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Priset för en barnbiljett från Göteborg till Linz varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.
Se samtliga 2 hållplatser i Linz: Linz Industriezeile, Linz centralstation (Wissensturm). Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Passagerare som reser från Göteborg till Linz får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Utforska våra olika busshållplatser i Göteborg, totalt 3: Göteborg (Nils Ericson Terminalen), Korsvägen, Åkareplatsen Resecentrum (Ersättningstrafik). Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Håll koll på din buss från Göteborg till Linz med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från Göteborg till Linz, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Boka din resa från Göteborg till Linz med FlixBus för så lite som 1259,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.

Planera din bussresa från Göteborg till Linz

Ditt sökande av bussbiljetter från Göteborg till Linz slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från Göteborg till Linz brukar ta 27 timmar 20 minuter i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 1259,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 01:10, medan sista bussen avgår kl 22:10. FlixBus har 6 avgångar per dag mellan Göteborg och Linz. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från Göteborg till Linz

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från Göteborg till Linz kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet