hero image

Buss från Lamezia Terme till Rom

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan

Resor Busshållplatser Stadsguide

Resor:Lamezia Terme Rom (02.07.2022)

9:55 tim.
Lamezia Terme SUF flygplats
Rom Tiburtina busstation
227.00 kr
10:30 tim.
Lamezia Terme
Rom Tiburtina busstation
408.00 kr
7:0 tim.
Lamezia Terme
Rom Tiburtina busstation
149.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Lamezia Terme

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Lamezia Terme

Lamezia Terme SUF flygplats

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
Lamezia Terme - Rom : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

459 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från Lamezia Terme till Rom

Res prisvärt och smidigt från Lamezia Terme till Rom med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 502kms och restiden är endast 7 timmar. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Lamezia Terme och Rom kostar i genomsnitt 175,50 kr, men du kan även fynda biljetter från 99,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Lamezia Terme till Rom

Det är lätt att ta sig ifrån Lamezia Terme till Rom med FlixBus, med 4 direktbussar per dag. och restiden är ca 7 timmar. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Lamezia Terme och Rom är 175,50 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Lamezia Terme

Reser du från Lamezia Terme för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Lamezia Terme är ett transportnav med 1 busshållplatser och Lamezia Terme har 107 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Rom

Reser du till Rom för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Rom kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 251 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Lamezia Terme till Rom

Res från Lamezia Terme till Rom med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet