Buss från Leuven till Maastricht

från 55 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Leuven Maastricht (26.11.2022)

1:45 tim.
Leuven
Maastricht
Halvfullt
99.00 kr
1:40 tim.
Leuven
Maastricht
Nästan fullt
119.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Leuven

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Leuven station (Perron 15)

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Leuven - Maastricht : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

70 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Leuven och Maastricht?
Det är 91km och tar 1 timme 40 minuter att resa med buss från Leuven och Maastricht.
Hur långt är det från Leuven till Maastricht?
Det är 91km och tar 1 timme 40 minuter att resa med buss från Leuven till Maastricht.
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Leuven till Maastricht?
Du hittar bussbiljetter från Leuven till Maastricht från 55,00 kr och restiden är ca 1 timme 40 minuter.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 55,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Leuven till Maastricht

Res prisvärt och smidigt från Leuven till Maastricht med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 91km och restiden är endast 1 timme 40 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Leuven och Maastricht kostar i genomsnitt 67,00 kr, men du kan även fynda biljetter från 55,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Leuven till Maastricht

Det är lätt att ta sig ifrån Leuven till Maastricht med FlixBus, med 1 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 1 timme 40 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Leuven och Maastricht är 67,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Leuven

Reser du från Leuven för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Leuven är ett transportnav med 1 busshållplatser och Leuven har 11 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Maastricht

Reser du till Maastricht för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Maastricht kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 79 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Leuven till Maastricht

Res från Leuven till Maastricht med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet