Buss från Maastricht till Eindhoven

från 69 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Maastricht

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det är 86km och tar 1 timme 10 minuter att resa med buss från Maastricht och Eindhoven.
Det är 86km och tar 1 timme 10 minuter att resa med buss från Maastricht till Eindhoven.
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Du hittar bussbiljetter från Maastricht till Eindhoven från 69,00 kr och restiden är ca 1 timme 10 minuter.
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 69,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Maastricht till Eindhoven

Res prisvärt och smidigt från Maastricht till Eindhoven med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 86km och restiden är endast 1 timme 10 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Maastricht och Eindhoven kostar i genomsnitt 79,00 kr, men du kan även fynda biljetter från 69,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Maastricht till Eindhoven

Det är lätt att ta sig ifrån Maastricht till Eindhoven med FlixBus, med 3 direktbussar per dag. Resan från Maastricht till Eindhoven har bara ett stopp och restiden är ca 1 timme 10 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Maastricht och Eindhoven är 79,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Maastricht

Reser du från Maastricht för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Maastricht är ett transportnav med 1 busshållplatser och Maastricht har 77 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Eindhoven

Reser du till Eindhoven för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Eindhoven kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 75 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Maastricht till Eindhoven

Res från Maastricht till Eindhoven med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet