Buss från Metz till Luxemburg

från 69 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Metz

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Håll koll på din buss från Metz till Luxemburg med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Boka din resa från Metz till Luxemburg med FlixBus för så lite som 69,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från Metz till Luxemburg. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Den tidigaste avgången med FlixBus från Metz till Luxemburg avgår kl. 00:50 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från Metz till Luxemburg, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Passagerare som reser från Metz till Luxemburg får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Priset för en barnbiljett från Metz till Luxemburg varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.
Alla FlixBus-bussar från Metz till Luxemburg är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
En bussresa från Metz till Luxemburg med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Upplev komfort ombord på våra bussar från Metz till Luxemburg med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
Den senaste avgången med FlixBus från Metz till Luxemburg avgår kl. 22:00 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Utforska våra olika busshållplatser i Metz, totalt 2: Metz Nord Semecourt, Metz busscentral. Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Bussresan från Metz till Luxemburg är 58 km. FlixBus erbjuder smidig transport från Metz till Luxemburg som tar minst 50 minuter. Den snabbaste bussförbindelsen gör bara 1 mellanstopp under resan.
Lokalisera hållplatsen i Luxemburg: Luxemburg, P+R Bouillon. Du hittar exakt position på kartan på den här sidan.

Planera din bussresa från Metz till Luxemburg

Ditt sökande av bussbiljetter från Metz till Luxemburg slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från Metz till Luxemburg brukar ta 50 minuter i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 69,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 00:50, medan sista bussen avgår kl 22:00. FlixBus har 9 avgångar per dag mellan Metz och Luxemburg. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från Metz till Luxemburg

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från Metz till Luxemburg kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet