Buss från Parndorf Designer Outlet till Budapest

från 99 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Parndorf Designer Outlet Budapest (04.12.2022)

2:30 tim.
Parndorf
Budapest Népliget busscentral
Nästan fullt
299.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Parndorf Designer Outlet

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Parndorf Designer Outlet

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Parndorf Designer Outlet - Budapest : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

177 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Parndorf Designer Outlet och Budapest?
Det är 197km och tar 2 timmar 20 minuter att resa med buss från Parndorf Designer Outlet och Budapest.
Hur långt är det från Parndorf Designer Outlet till Budapest?
Det är 197km och tar 2 timmar 20 minuter att resa med buss från Parndorf Designer Outlet till Budapest.
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Parndorf Designer Outlet till Budapest?
Du hittar bussbiljetter från Parndorf Designer Outlet till Budapest från 99,00 kr och restiden är ca 2 timmar 20 minuter.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 99,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Parndorf Designer Outlet till Budapest

Res prisvärt och smidigt från Parndorf Designer Outlet till Budapest med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 197km och restiden är endast 2 timmar 20 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Parndorf Designer Outlet och Budapest kostar i genomsnitt 174,56 kr, men du kan även fynda biljetter från 99,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Parndorf Designer Outlet till Budapest

Det är lätt att ta sig ifrån Parndorf Designer Outlet till Budapest med FlixBus, med 1 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 2 timmar 20 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Parndorf Designer Outlet och Budapest är 174,56 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Parndorf Designer Outlet

Reser du från Parndorf Designer Outlet för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Parndorf Designer Outlet är ett transportnav med 1 busshållplatser och Parndorf Designer Outlet har 2 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Budapest

Reser du till Budapest för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Budapest kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 136 förbindelser som anländer till en av de 3 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Parndorf Designer Outlet till Budapest

Res från Parndorf Designer Outlet till Budapest med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet