hero image

Buss från Rotterdam till Bryssel flygplats (BRU)

från 79 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Rotterdam Bryssel flygplats (BRU) (16.08.2022)

2:25 tim.
Rotterdam CS
Bryssel BRU flygplats
Nästan fullt
149.00 kr
2:15 tim.
Rotterdam CS
Bryssel BRU flygplats
Halvfullt
149.00 kr
2:0 tim.
Rotterdam CS
Bryssel BRU flygplats
Många lediga platser
149.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Rotterdam

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Rotterdam centralstation

Rotterdam Zuidplein (plattform X)

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
Rotterdam - Bryssel flygplats (BRU) : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

112 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från Rotterdam till Bryssel flygplats (BRU)

Res prisvärt och smidigt från Rotterdam till Bryssel flygplats (BRU) med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 141kms och restiden är endast 1 timme 40 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Rotterdam och Bryssel flygplats (BRU) kostar i genomsnitt 148,84 kr, men du kan även fynda biljetter från 69,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Rotterdam till Bryssel flygplats (BRU)

Det är lätt att ta sig ifrån Rotterdam till Bryssel flygplats (BRU) med FlixBus, med 3 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 1 timme 40 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Rotterdam och Bryssel flygplats (BRU) är 148,84 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Rotterdam

Reser du från Rotterdam för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Rotterdam är ett transportnav med 2 busshållplatser och Rotterdam har 116 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Bryssel flygplats (BRU)

Reser du till Bryssel flygplats (BRU) för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Bryssel flygplats (BRU) kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 37 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Rotterdam till Bryssel flygplats (BRU)

Res från Rotterdam till Bryssel flygplats (BRU) med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet