Buss från Uppsala till Köpenhamn

från 519 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Uppsala

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Håll koll på din buss från Uppsala till Köpenhamn med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Boka din resa från Uppsala till Köpenhamn med FlixBus för så lite som 519,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från Uppsala till Köpenhamn. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Den tidigaste avgången med FlixBus från Uppsala till Köpenhamn avgår kl. 05:55 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från Uppsala till Köpenhamn, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Passagerare som reser från Uppsala till Köpenhamn får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Priset för en barnbiljett från Uppsala till Köpenhamn varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.
Alla FlixBus-bussar från Uppsala till Köpenhamn är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
En bussresa från Uppsala till Köpenhamn med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Upplev komfort ombord på våra bussar från Uppsala till Köpenhamn med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
Den senaste avgången med FlixBus från Uppsala till Köpenhamn avgår kl. 17:55 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Utforska våra olika busshållplatser i Uppsala, totalt 3: Uppsala (stationsgatan), Uppsala Business Park Södra, Uppsala Gränby, Circle K Truckdiesel. Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Lokalisera hållplatsen i Köpenhamn: Köpenhamn centralstation (Ingerslevsgade). Du hittar exakt position på kartan på den här sidan.

Planera din bussresa från Uppsala till Köpenhamn

Ditt sökande av bussbiljetter från Uppsala till Köpenhamn slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från Uppsala till Köpenhamn brukar ta 11 timmar 35 minuter i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 519,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 05:55, medan sista bussen avgår kl 17:55. FlixBus har 4 avgångar per dag mellan Uppsala och Köpenhamn. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från Uppsala till Köpenhamn

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från Uppsala till Köpenhamn kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet