Buss från Bielefeld till Düsseldorf

från 139 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Bielefeld

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Håll koll på din buss från Bielefeld till Düsseldorf med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Boka din resa från Bielefeld till Düsseldorf med FlixBus för så lite som 139,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från Bielefeld till Düsseldorf. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Den tidigaste avgången med FlixBus från Bielefeld till Düsseldorf avgår kl. 17:25 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från Bielefeld till Düsseldorf, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Passagerare som reser från Bielefeld till Düsseldorf får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Priset för en barnbiljett från Bielefeld till Düsseldorf varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.
Alla FlixBus-bussar från Bielefeld till Düsseldorf är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
En bussresa från Bielefeld till Düsseldorf med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Upplev komfort ombord på våra bussar från Bielefeld till Düsseldorf med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
Den senaste avgången med FlixBus från Bielefeld till Düsseldorf avgår kl. 22:00 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan. Hitta busshållplatsen i Bielefeld: Bielefeld Brackwede järnvägsstation. Du hittar den på kartan på den här sidan.
Bussresan från Bielefeld till Düsseldorf är 184 km. FlixBus erbjuder smidig transport från Bielefeld till Düsseldorf som tar minst 2 timmar 25 minuter. Den snabbaste bussförbindelsen gör bara 2 mellanstopp under resan.
Lokalisera hållplatsen i Düsseldorf: Düsseldorf ZOB busscentral. Du hittar exakt position på kartan på den här sidan.

Planera din bussresa från Bielefeld till Düsseldorf

Ditt sökande av bussbiljetter från Bielefeld till Düsseldorf slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från Bielefeld till Düsseldorf brukar ta 2 timmar 25 minuter i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 139,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 17:25, medan sista bussen avgår kl 22:00. FlixBus har 2 avgångar per dag mellan Bielefeld och Düsseldorf. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från Bielefeld till Düsseldorf

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från Bielefeld till Düsseldorf kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet