Buss från Çanakkale till Ayvalık

från 95 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

Busshållplatser i Çanakkale

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Çanakkale busstation

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Çanakkale - Ayvalık : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

95 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Çanakkale och Ayvalık?
Det är 190km och tar 2 timmar 45 minuter att resa med buss från Çanakkale och Ayvalık.
Hur långt är det från Çanakkale till Ayvalık?
Det är 190km och tar 2 timmar 45 minuter att resa med buss från Çanakkale till Ayvalık.
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Çanakkale till Ayvalık?
Du hittar bussbiljetter från Çanakkale till Ayvalık från 95,00 kr och restiden är ca 2 timmar 45 minuter.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 95,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Çanakkale till Ayvalık

Res prisvärt och smidigt från Çanakkale till Ayvalık med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 190km och restiden är endast 2 timmar 45 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Fynda bussbiljetter för resor mellan Çanakkale och Ayvalık från endast 95,00 kr om du bokar långt i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Çanakkale till Ayvalık

Det är lätt att ta sig ifrån Çanakkale till Ayvalık med FlixBus, med 6 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 2 timmar 45 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Çanakkale och Ayvalık är 95,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Çanakkale

Reser du från Çanakkale för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Çanakkale är ett transportnav med 1 busshållplatser och Çanakkale har 155 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Ayvalık

Reser du till Ayvalık för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Ayvalık kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 58 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Çanakkale till Ayvalık

Res från Çanakkale till Ayvalık med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet