Buss från Freiburg till Köpenhamn

från 699 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

Hälsa och säkerhet

Skydda dig själv och andra när du reser med oss.
Läs mer

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Freiburg

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det är 1114km och tar 18 timmar 10 minuter att resa med buss från Freiburg och Köpenhamn.
Det är 1114km och tar 18 timmar 10 minuter att resa med buss från Freiburg till Köpenhamn.
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Du hittar bussbiljetter från Freiburg till Köpenhamn från 539,00 kr och restiden är ca 18 timmar 10 minuter.
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 539,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Freiburg till Köpenhamn

Res prisvärt och smidigt från Freiburg till Köpenhamn med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 1114km och restiden är endast 18 timmar 10 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Freiburg och Köpenhamn kostar i genomsnitt 739,00 kr, men du kan även fynda biljetter från 539,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Freiburg till Köpenhamn

Det är lätt att ta sig ifrån Freiburg till Köpenhamn med FlixBus, med 6 direktbussar per dag. och restiden är ca 18 timmar 10 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Freiburg och Köpenhamn är 739,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Freiburg

Reser du från Freiburg för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Freiburg är ett transportnav med 2 busshållplatser och Freiburg har 134 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Köpenhamn

Reser du till Köpenhamn för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Köpenhamn kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 109 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Freiburg till Köpenhamn

Res från Freiburg till Köpenhamn med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet