Buss från Gdynia till Wrocław

från 199 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Gdynia Wrocław (05.12.2022)

12:15 tim.
Gdynia busstation
Wrocław, ul. Norwida
Halvfullt
328.00 kr
12:30 tim.
Gdynia busstation
Wrocław DA
Halvfullt
328.00 kr
12:10 tim.
Gdynia busstation
Wrocław DA
Nästan fullt
248.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Gdynia

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Gdynia busstation

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Gdynia - Wrocław : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

392 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Gdynia och Wrocław?
Det är 524km och tar 8 timmar 20 minuter att resa med buss från Gdynia och Wrocław.
Hur långt är det från Gdynia till Wrocław?
Det är 524km och tar 8 timmar 20 minuter att resa med buss från Gdynia till Wrocław.
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Gdynia till Wrocław?
Du hittar bussbiljetter från Gdynia till Wrocław från 179,00 kr och restiden är ca 8 timmar 20 minuter.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 179,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Bussar från Gdynia till Wrocław

Hitta de billigaste bussresorna från Gdynia till Wrocław

Bus(s)enkelt att boka din resa från Gdynia till Wrocław med FlixBus - och om du bokar i tid sparar du också pengar! FlixBus verkar i 38 länder och förbinder 5000 städer. Så oavsett vart du vill åka, är valmöjligheten oändlig! Biljetter från så lite som 179,00 kr och genomsnittspris på 234,00 kr. För att fynda de billigaste biljetterna, boka din biljett i god tid och undvik populära restider som på helger och andra helgdagar. Avståndet mellan Gdynia och Wrocław är 524km och tar 8 timmar 20 minuter med våra snabbaste turer. Boka och res smidigt och enkelt med FlixBus-appen. All uppgifter sparas till nästa gång du vill boka en resa.

Resa från Gdynia till Wrocław

Oavsett om du vill resa tidigt på morgonen eller sent på kvällen, hittar du en avgång som passar dig med 1 förbindelser mellan Gdynia och Wrocław. Restiden mellan Gdynia och Wrocław tar ca 8 timmar 20 minuter. Luta dig tillbaka i våra bekväma säten och koppla upp dig på vårt gratis Wi-Fi ombord. Boka din bussbiljett för endast 179,00 kr - få ut mer av resan genom att spara in på biljettpriset. Att resa kollektivt med buss är dessutom ett klimatsmart val. Vi strävar efter att bli 100 % koldioxidneutrala och erbjuder alla resenärer möjligheten att klimatkompensera sina koldioxidutsläpp vid biljettköpet. Bocka för rutan "klimatkompensation" när du bokar din resa för att stödja klimatprojekt för hållbarhet inom resebranschen.

Ta bussen från Gdynia

Redo för din resa från Gdynia? Gdynia är ett transportnav med 1 hållplatser och stort utbud av förbindelser till 41 destinationer över hela landet. Oavsett var du vill resa från eller till hittar du all nödvändig reseinformation på FlixBus hemsida, om resmål, förbindelser samt inspirerande innehåll. Vi lovar att göra vårt bästa för att säkerställa att du får en trevlig resa med oss.

Anländer till Wrocław

Börja planera din resa till Wrocław nu. Första gången du åker dit? Här är allt du behöver veta. Wrocław är en stad med många förbindelser, vilket betyder att du har många valmöjligheter hur du ska ta dig hit. Det finns 3 Flix-hållplatser i Wrocław och 153 förbindelser. Upplev de bästa sevärdheterna och platserna i den berömda staden. Nu är det dags att hoppa ombord FlixBus och börja äventyret!

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Gdynia till Wrocław

Att resa från Gdynia till Wrocław går snabbt och enkelt att boka, du reser bekvämt på våra bussar och du är framme på ett kick. Köp din biljett på hemsidan, i appen, via Google Assistent eller hos någon av våra biljettombud. Du kan betala med kort, Swish, Paypal samt Google Pay och Apple Pay, och även andra betalningsalternativ förekommer beroende på var du köper din biljett. Du bokar enklast din biljett i appen. Du bokar och genomför köpet av din biljett med några klick och kan visa upp din biljett direkt i mobilen. Vill du sitta bredvid den du reser med eller ha extra utrymme för dig själv? Vill du sitta vid fönstret, nära toaletten eller kanske vid ett bord för att enklare kunna jobba under resan? Reservera då sittplats när du bokar din biljett, och du kan välja olika kategorier som bordsplats, panorama eller extra sittplats. Luta dig tillbaka i ditt säte och ta del av våra ombordtjänster som gör din reseupplevelse ännu trevligare. Ombord på FlixBus kan du koppla upp dig på vårt Wi-Fi och ansluta till vår underhållningsportal där du får ta del av vårt mediebibliotek med ljud- och e-böcker, filmer, spel m.m. Ombord FlixBus hittar du även en toalett samt laddningsuttag vid din sittplats. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska. Ditt handbagage lägger du på handbagagehyllan ovanför din sittplats och stora resväskor läggs in i bagageutrymmet.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet