Buss från Lunde till Hudiksvall

från 309 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Lunde

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det är 178km och tar 2 timmar 30 minuter att resa med buss från Lunde och Hudiksvall.
Det är 178km och tar 2 timmar 30 minuter att resa med buss från Lunde till Hudiksvall.
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Du hittar bussbiljetter från Lunde till Hudiksvall från 309,00 kr och restiden är ca 2 timmar 30 minuter.
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 309,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Lunde till Hudiksvall

Res prisvärt och smidigt från Lunde till Hudiksvall med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 178km och restiden är endast 2 timmar 30 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Fynda bussbiljetter för resor mellan Lunde och Hudiksvall från endast 309,00 kr om du bokar långt i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Lunde till Hudiksvall

Det är lätt att ta sig ifrån Lunde till Hudiksvall med FlixBus, med 1 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 10 stopp på din resa och restiden är ca 2 timmar 30 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Lunde och Hudiksvall är 309,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Lunde

Reser du från Lunde för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Lunde är ett transportnav med 1 busshållplatser och Lunde har 22 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Hudiksvall

Reser du till Hudiksvall för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Hudiksvall kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 31 förbindelser som anländer till en av de 2 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Lunde till Hudiksvall

Res från Lunde till Hudiksvall med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet