Buss från Madrid till Nice

från 399 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Madrid Nice (26.11.2022)

23:25 tim.
Madrid (södra)
Nice NCE flygplats (T1)
Nästan fullt
1678.00 kr
17:0 tim.
Madrid (södra)
Nice NCE flygplats (T1)
Halvfullt
599.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Madrid

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Madrid (Moncloa)

Madrid (busstation södra)

MADRID AUTOGARA

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Madrid - Nice : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

969 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Madrid och Nice?
Det är 1327km och tar 17 timmar att resa med buss från Madrid och Nice.
Hur långt är det från Madrid till Nice?
Det är 1327km och tar 17 timmar att resa med buss från Madrid till Nice.
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Madrid till Nice?
Du hittar bussbiljetter från Madrid till Nice från 399,00 kr och restiden är ca 17 timmar.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 399,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Madrid till Nice

Res prisvärt och smidigt från Madrid till Nice med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 1327km och restiden är endast 17 timmar. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Madrid och Nice kostar i genomsnitt 511,50 kr, men du kan även fynda biljetter från 399,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Madrid till Nice

Det är lätt att ta sig ifrån Madrid till Nice med FlixBus, med 1 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 17 timmar. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Madrid och Nice är 511,50 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Madrid

Reser du från Madrid för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Madrid är ett transportnav med 3 busshållplatser och Madrid har 48 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Nice

Reser du till Nice för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Nice kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 79 förbindelser som anländer till en av de 2 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Madrid till Nice

Res från Madrid till Nice med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet