Buss från Mainz till Saarbrücken

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Mainz Saarbrücken (07.10.2022)

2:25 tim.
Mainz
Saarbrücken
Många lediga platser
139.00 kr
2:10 tim.
Mainz
Saarbrücken
Halvfullt
159.00 kr
2:20 tim.
Mainz
Saarbrücken
Nästan fullt
159.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Mainz

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Mainz centralstation (västra sidan)

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
Mainz - Saarbrücken : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

124 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från Mainz till Saarbrücken

Res prisvärt och smidigt från Mainz till Saarbrücken med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 146kms och restiden är endast 2 timmar 10 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Fynda bussbiljetter för resor mellan Mainz och Saarbrücken från endast 99,00 kr om du bokar långt i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Mainz till Saarbrücken

Det är lätt att ta sig ifrån Mainz till Saarbrücken med FlixBus, med 2 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 2 timmar 10 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Mainz och Saarbrücken är 99,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Mainz

Reser du från Mainz för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Mainz är ett transportnav med 1 busshållplatser och Mainz har 73 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Saarbrücken

Reser du till Saarbrücken för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Saarbrücken kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 65 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Mainz till Saarbrücken

Res från Mainz till Saarbrücken med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet