Buss från München till Bratislava

från 299 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i München

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Alla FlixBus-bussar från München till Bratislava är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Se samtliga 4 hållplatser i Bratislava: Bratislava (Einsteinova), Bratislava (Most SNP), Bratislava (busstation Mlynské Nivy), Bratislava,, AS. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Utforska våra olika busshållplatser i München, totalt 3: München Fröttmaning, München ZOB busscentral, München öst (busstation Messestadt Ost). Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Den senaste avgången med FlixBus från München till Bratislava avgår kl. 23:55 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Den tidigaste avgången med FlixBus från München till Bratislava avgår kl. 04:35 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Upplev komfort ombord på våra bussar från München till Bratislava med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
En bussresa från München till Bratislava med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Priset för en barnbiljett från München till Bratislava varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.
Passagerare som reser från München till Bratislava får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från München till Bratislava. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från München till Bratislava, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Håll koll på din buss från München till Bratislava med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Boka din resa från München till Bratislava med FlixBus för så lite som 289,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.
Bussresan från München till Bratislava är 485 km. FlixBus erbjuder smidig transport från München till Bratislava som tar minst 6 timmar 25 minuter. Den snabbaste bussförbindelsen gör bara 2 mellanstopp under resan.

Planera din bussresa från München till Bratislava

Ditt sökande av bussbiljetter från München till Bratislava slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från München till Bratislava brukar ta 6 timmar 25 minuter i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 289,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 04:35, medan sista bussen avgår kl 23:55. FlixBus har 11 avgångar per dag mellan München och Bratislava. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från München till Bratislava

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från München till Bratislava kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet