hero image

Buss från Nancy till Rotterdam

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan

Resor Busshållplatser Stadsguide

Resor:Nancy Rotterdam (02.07.2022)

8:20 tim.
Nancy
Rotterdam CS
Nästan fullt
259.00 kr
9:35 tim.
Nancy
Rotterdam Zuidplein
Nästan fullt
458.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Nancy

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Nancy

Vandoeuvre-les-Nancy (Brabois)

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
Nancy - Rotterdam : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

377 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från Nancy till Rotterdam

Res prisvärt och smidigt från Nancy till Rotterdam med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 277kms och restiden är endast 6 timmar 55 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Nancy och Rotterdam kostar i genomsnitt 435,67 kr, men du kan även fynda biljetter från 259,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Nancy till Rotterdam

Det är lätt att ta sig ifrån Nancy till Rotterdam med FlixBus, med 2 direktbussar per dag. och restiden är ca 6 timmar 55 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Nancy och Rotterdam är 435,67 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Nancy

Reser du från Nancy för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Nancy är ett transportnav med 1 busshållplatser och Nancy har 67 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Rotterdam

Reser du till Rotterdam för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Rotterdam kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 134 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Nancy till Rotterdam

Res från Nancy till Rotterdam med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet