Buss från Neapel till Frosinone

från 29 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Neapel Frosinone (06.02.2023)

1:45 tim.
Neapel (Metropark Centrale)
Frosinone
129.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Neapel

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det är 142km och tar 1 timme 39 minuter att resa med buss från Neapel och Frosinone.
Det är 142km och tar 1 timme 39 minuter att resa med buss från Neapel till Frosinone.
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Du hittar bussbiljetter från Neapel till Frosinone från 29,00 kr och restiden är ca 1 timme 39 minuter.
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 29,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Neapel till Frosinone

Res prisvärt och smidigt från Neapel till Frosinone med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 142km och restiden är endast 1 timme 39 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Neapel och Frosinone kostar i genomsnitt 39,00 kr, men du kan även fynda biljetter från 29,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Neapel till Frosinone

Det är lätt att ta sig ifrån Neapel till Frosinone med FlixBus, med 4 direktbussar per dag. Resan från Neapel till Frosinone har bara ett stopp och restiden är ca 1 timme 39 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Neapel och Frosinone är 39,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Neapel

Reser du från Neapel för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Neapel är ett transportnav med 2 busshållplatser och Neapel har 127 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Frosinone

Reser du till Frosinone för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Frosinone kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 23 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Neapel till Frosinone

Res från Neapel till Frosinone med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet