Buss från Nowy Targ till Budapest

från 179 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Nowy Targ Budapest (02.12.2022)

8:15 tim.
Nowy Targ busstation
Budapest Mexikói út
Nästan fullt
228.00 kr
6:40 tim.
Nowy Targ busstation
Budapest Népliget busscentral
Nästan fullt
199.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Nowy Targ

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Nowy Targ busstation

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Nowy Targ - Budapest : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

233 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Nowy Targ och Budapest?
Det är 468km och tar 6 timmar 40 minuter att resa med buss från Nowy Targ och Budapest.
Hur långt är det från Nowy Targ till Budapest?
Det är 468km och tar 6 timmar 40 minuter att resa med buss från Nowy Targ till Budapest.
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Nowy Targ till Budapest?
Du hittar bussbiljetter från Nowy Targ till Budapest från 199,00 kr och restiden är ca 6 timmar 40 minuter.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 199,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Nowy Targ till Budapest

Res prisvärt och smidigt från Nowy Targ till Budapest med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 468km och restiden är endast 6 timmar 40 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Nowy Targ och Budapest kostar i genomsnitt 327,33 kr, men du kan även fynda biljetter från 199,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Nowy Targ till Budapest

Det är lätt att ta sig ifrån Nowy Targ till Budapest med FlixBus, med 1 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 6 timmar 40 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Nowy Targ och Budapest är 327,33 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Nowy Targ

Reser du från Nowy Targ för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Nowy Targ är ett transportnav med 1 busshållplatser och Nowy Targ har 56 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Budapest

Reser du till Budapest för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Budapest kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 136 förbindelser som anländer till en av de 3 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Nowy Targ till Budapest

Res från Nowy Targ till Budapest med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet