hero image

Buss från Pescara till Rom Ciampino flygplats (CIA)

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan

Resor Busshållplatser Stadsguide

Resor:Pescara Rom Ciampino flygplats (CIA) (02.07.2022)

2:55 tim.
Pescara busscentral
Rom Ciampino flygplats
199.00 kr
3:15 tim.
Pescara busscentral
Rom Ciampino flygplats
199.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Pescara

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Pescara busscentral

Città Sant'Angelo

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
Pescara - Rom Ciampino flygplats (CIA) : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

153 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från Pescara till Rom Ciampino flygplats (CIA)

Res prisvärt och smidigt från Pescara till Rom Ciampino flygplats (CIA) med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 187kms och restiden är endast 2 timmar 55 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Pescara och Rom Ciampino flygplats (CIA) kostar i genomsnitt 195,89 kr, men du kan även fynda biljetter från 159,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Pescara till Rom Ciampino flygplats (CIA)

Det är lätt att ta sig ifrån Pescara till Rom Ciampino flygplats (CIA) med FlixBus, med 5 direktbussar per dag. och restiden är ca 2 timmar 55 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Pescara och Rom Ciampino flygplats (CIA) är 195,89 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Pescara

Reser du från Pescara för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Pescara är ett transportnav med 1 busshållplatser och Pescara har 97 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Rom Ciampino flygplats (CIA)

Reser du till Rom Ciampino flygplats (CIA) för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Rom Ciampino flygplats (CIA) kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 60 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Pescara till Rom Ciampino flygplats (CIA)

Res från Pescara till Rom Ciampino flygplats (CIA) med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet