Resebyrå- & återförsäljarpartner

För att registrera dig som återförsäljare ber vi dig skicka ett mail till oss på salespartner@flixbus.com med din kontaktinformation. Vi skickar då alla uppgifter till dig om inloggning och om försäljning av biljetter.

Resebyråer och agenturer – våra återförsäljare på plats

Tillsammans med lokala återförsäljare erbjuder vi kunderna största möjliga flexibilitet vid biljettbokningen och personlig rådgivning i deras närområde. Ett stort antal resebyråer och turistinformationer i hela Europa utökar vårt utbud av fasta säljkanaler. Vill du samarbeta med den ledande leverantören av fjärrbussresor? Bli lokal FlixBus-återförsäljare. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta vår agenturavdelning direkt.

Alla våra återförsäljare hittar du på vår sida om lokala försäljningsställen, där kunderna hittar mer information om våra samarbeteten med bland annat resebyråer.

Samarbete med FlixBus – transparens och rättvis provision

Så fungerar samarbetet enkelt och okomplicerat: Med den separata inloggningen för agenturer får våra återförsäljare en direktlinje till FlixBus. FlixBus-återförsäljaren klickar istället för kunden genom vår webbshop, väljer rätt förbindelse och skriver ut eller e-postar kunden de bokade biljetterna. Betalningen sker mellan kunden och återförsäljaren, redovisningen av bokad omsättning och provision sker därefter direkt via det integrerade back-end-systemet.

En attraktiv provisionsmodell är en perfekt grund för samarbete mellan oss och våra återförsäljare. FlixBus står för transparens och rättvisa vid biljettpriser och provisioner. Dessutom ger vi våra återförsäljarpartner möjligheten att skapa förmånliga resepaket.

Din kontakt

E-post: salespartner@flixbus.com