Ta nattbussen och sov dig fram till resmålet

FlixBus nattbussar tar dig sovande fram till ditt resmål

Vill du inte slösa din dagtid på att resa? Vill du ta dig från A till B snabbare och smidigare? Ta nattbussen! Färre mellanstopp än på dagsturerna innebär dessutom kortare restid.

Du köper enklast din biljett direkt i appen, på hemsidan eller om du vill vara spontan: köp biljetten direkt från busschauffören. Kom bara ihåg att du får det bästa priset om du bokar i förväg. Njut av gott om benutrymme och bekväma säten med ställbart ryggstöd. Om nöden tränger finns toalett ombord. Med eluttag och Wi-Fi ombord kan du titta på film eller surfa på internet under resan.

Hur vore det med en nattresa från München till Wien eller från Paris till Amsterdam? Nattrutten från Berlin till Prag är ett annat alternativ. Vi utökar ständigt våra nattförbindelser, så att du snart ska kunna ta nattbussen till alla stora städer i Europa.
För övrigt är en bussresa överraskande miljösnål: Inget annat transportmedel är så energieffektivt och producerar så lite koldioxidutsläpp per passagerare som en genomsnittligt fylld fjärrbuss. Du kan resa genom Europa på ett miljövänligt, snabbt och bekvämt sätt.

Nattbuss mellan Malmö och Stockholm

Varför inte ta nattbussen från Malmö till Sveriges huvudstad? Stockholm är inte bara ett politiskt centrum med en rik historia utan även nordens folkrikaste tätort. Här finns omkring 70 museer som besöks av över 9 miljoner människor varje år och har dessutom ett rikt nattliv med många restauranger och barer. Eller vill du kanske åka med nattbussen från Stockholm till Malmö och uppleva Skånes största stad? Det finns även möjlighet att förlänga turen till Köpenhamn och upptäcka Danmarks huvudstad.