§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Med vår nattbuss kommer du till målet medan du sover

FlixBus nattbussar tar dig sovande fram till ditt resmål

Nattbussar från FlixBus kör varje dag genom hela Europa! Du behöver inte boka i förväg för att bekvämt åka nattbuss från A till B. Färre mellanstopp än på dagen innebär kortare restid.

Om du spontant vill kliva på vid en busshållplats nära dig kan du köpa biljetten hos chauffören. Biljetten är i regel billigare ju tidigare du bokar. På din plats kan du inte bara uppleva stort benutrymme och ställbart ryggstöd, du kan också köpa snacks och dryck i bussen. Om nöden tränger finns även toalett ombord. Med eluttag och Wi-Fi ombord kan du titta på film eller surfa på internet under resan.

Fler nattbussar

Våra nattförbindelser i Europa

Hur vore det med en nattresa från München till Wien eller från Paris till Amsterdam? Nattrutten från Berlin till Prag är ett annat alternativ. Vi utökar ständigt våra nattförbindelser, så att du snart ska kunna ta nattbussen till alla stora städer i Europa. Med vårt nyhetsbrev håller vi dig uppdaterad om nya destinationer!För övrigt är en bussresa överraskande miljösnål: Inget annat transportmedel är så energieffektivt och producerar så lite växthusgas per passagerare som en genomsnittligt fylld fjärrbuss. Du kan resa genom Europa på ett miljövänligt, snabbt och bekvämt sätt.

Med nattbussen från Malmö till Stockholm

åker du snabbt och bekvämt till Sveriges huvudstad. Stockholm är inte bara ett politiskt centrum med en rik historia utan även Nordens folkrikaste tätort. Här finns omkring 70 museer som besöks av över 9 miljoner människor varje år och har dessutom ett rikt nattliv med många restauranger och barer. Eller vill du åka med nattbussen från Stockholm till Malmö och uppleva livet i Skåne? Det finns även möjlighet att förlänga turen till Köpenhamn och upptäcka Danmarks huvudstad.

Volledige routenetwerk  


Hitta en nattresa nu