Buss till Široko Polje

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Široko Polje

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det finns en busshållplats i stan. Du hittar hållplatsen på kartan på den här sidan.
Upplev komfort ombord våra bussar till Široko Polje med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats, toalett och gratis Wi-Fi.
Beroende på din avgångsplats brukar Boka i god tid eller välj att resa på vardagar till Široko Polje för att hitta biljettpriser från 19,00 kr med FlixBus. Det är både bekvämt och smidigt att resa med buss och med FlixBus hittar du billiga alternativ till Široko Polje.
FlixBus säkerställer tillgängligheten för samtliga passagerare som reser till Široko Polje, inklusive personer med nedsatt rörlighet, assistansdjur och gravida. Läs mer om våra tjänster och faciliteter för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Det är enkelt att använda din FlixBus-biljett för din resa till Široko Polje. Visa upp din digitala biljett för chauffören vid ombordstigning, antingen QR-koden från bekräftelsen på mail eller din appbiljett.
Resenärer under 15 år får rabatterat biljettpris när de reser till Široko Polje. Vi räknar ut det bästa priset av tillgängliga priser och rabatter. Läs mer här om vår policy för resor med barn. Barnvagnar får medtas kostnadsfritt vid förbokning.
Du behöver inte oroa dig för att behöva packa lätt när du reser till Široko Polje med FlixBus! I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder när du köper din biljett till Široko Polje; kortbetalning, Swish, PayPal och Google/Apple Pay. N/A Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning.
Det är enkelt och smidigt att köpa bussbiljett till Široko Polje med FlixBus. Boka online på vår hemsida eller i FlixBus-appen för smidig biljettbokning och hantering.
Det är enkelt att resa med din cykel till Široko Polje med FlixBus! De flesta av våra bussar är utrustade med cykelhållare baktill, alternativt särskilda skydd i bagageutrymmet för att säkerställa att din cykel transporteras säkert under resan. För mer detaljer kring cykeltransport, kolla in vår guide här. Du hittar också priser för cykeltransport här.

Upptäck resemöjligheter för Široko Polje

Upptäck prisvärda bussresor till och från Široko Polje

Är du på jakt efter budgetvänliga resor med buss till och från Široko Polje? Då har du hittat helt rätt! Hitta förbindelser från Široko Polje med biljetter från endast 19,00 kr. Planera i tid för att spara mer. Det finns 1 hållplatser utspridda i Široko Polje för att underlätta starten på ditt reseäventyr. Upptäck Široko Polje via våra olika hållplatser – det finns 1 hållplatser iŠiroko Polje som du enkelt kan ta dig till. Du har möjligheten att resa från 21 olika städer. Ta dig en titt på FlixBus linjenät för att hitta fler förbindelser nära dig!

Varför välja att resa med FlixBus till och från Široko Polje?

FlixBus ger dig en oslagbar kombination av prisvärda och bekväma resor till och från Široko Polje. Res bekvämt med gratis Wi-Fi och laddningsuttag vid din plats. Du kan dessutom uppgradera din reseupplevelse genom att reservera önskad sittplats under bokningen. I din biljett ingår både ett handbagage och en stor resväska. Jämfört med att åka bil eller flyga är kollektivt resande med buss faktiskt ett av de klimatsmartaste sätten att resa på. Du har även möjlighet att bidra till din miljöpåverkan genom att klimatkompensera din resa med FlixBus!

Boka din bussbiljett från Široko Polje

Det är bus(s)enkelt att köpa biljett med FlixBus. Du kan välja att boka din biljett online eller i FlixBus-appen med några få klick. Du erbjuds flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay och Apple Pay. N/A.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet