Buss från Bryssel flygplats (BRU) till Antwerpen

från 29 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Bryssel flygplats (BRU) Antwerpen (02.12.2022)

0:35 tim.
Bryssel BRU flygplats
Antwerpen (Berchem)
69.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Bryssel flygplats (BRU)

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Bryssel Zaventem BRU flygplats

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Bryssel flygplats (BRU) - Antwerpen : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

36 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Bryssel flygplats (BRU) och Antwerpen?
Det är 42km och tar 35 minuter att resa med buss från Bryssel flygplats (BRU) och Antwerpen.
Hur långt är det från Bryssel flygplats (BRU) till Antwerpen?
Det är 42km och tar 35 minuter att resa med buss från Bryssel flygplats (BRU) till Antwerpen.
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Bryssel flygplats (BRU) till Antwerpen?
Du hittar bussbiljetter från Bryssel flygplats (BRU) till Antwerpen från 49,00 kr och restiden är ca 35 minuter.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 49,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Bryssel flygplats (BRU) till Antwerpen

Res prisvärt och smidigt från Bryssel flygplats (BRU) till Antwerpen med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 42km och restiden är endast 35 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Bryssel flygplats (BRU) och Antwerpen kostar i genomsnitt 54,00 kr, men du kan även fynda biljetter från 49,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Bryssel flygplats (BRU) till Antwerpen

Det är lätt att ta sig ifrån Bryssel flygplats (BRU) till Antwerpen med FlixBus, med 1 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 35 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Bryssel flygplats (BRU) och Antwerpen är 54,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Bryssel flygplats (BRU)

Reser du från Bryssel flygplats (BRU) för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Bryssel flygplats (BRU) är ett transportnav med 1 busshållplatser och Bryssel flygplats (BRU) har 38 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Antwerpen

Reser du till Antwerpen för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Antwerpen kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 98 förbindelser som anländer till en av de 3 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Bryssel flygplats (BRU) till Antwerpen

Res från Bryssel flygplats (BRU) till Antwerpen med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet