Buss från Courmayeur till Chamonix-Mont-Blanc

från 99 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår nya rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. 20% rabatt på alla resor inom Sverige, på både buss- och tågresor.
Läs mer

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Courmayeur

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 99,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.
Det är 21 km och tar 40 minuter att resa med buss från Courmayeur och Chamonix-Mont-Blanc.
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Du hittar bussbiljetter från Courmayeur till Chamonix-Mont-Blanc från 99,00 kr och restiden är ca 40 minuter.

Hitta de billigaste bussresorna från Courmayeur till Chamonix-Mont-Blanc

Res prisvärt och smidigt från Courmayeur till Chamonix-Mont-Blanc med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 21 km och restiden är endast 40 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Courmayeur och Chamonix-Mont-Blanc kostar i genomsnitt 149,00 kr, men du kan även fynda biljetter från 99,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Courmayeur till Chamonix-Mont-Blanc

Det är lätt att ta sig ifrån Courmayeur till Chamonix-Mont-Blanc med FlixBus, med 4 direktbussar per dag. Resan från Courmayeur till Chamonix-Mont-Blanc har bara ett stopp och restiden är ca 40 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Courmayeur och Chamonix-Mont-Blanc är 149,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Courmayeur

Reser du från Courmayeur för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Courmayeur är ett transportnav med 1 busshållplatser och Courmayeur har 23 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Chamonix-Mont-Blanc

Reser du till Chamonix-Mont-Blanc för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Chamonix-Mont-Blanc kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 31 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Courmayeur till Chamonix-Mont-Blanc

Res från Courmayeur till Chamonix-Mont-Blanc med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet