Buss från Erfurt till Berlin

från 189 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Erfurt

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Se samtliga 10 hållplatser i Berlin: Berlin (Ostbahnhof), Berlin Alexanderplatz, Berlin Alt-Tegel (tunnelbanestation), Berlin BER flygplats, T 1/2, Berlin Central Station (Invalidenstraße), Berlin S-Treptower Park (Puschkinallee), Berlin Südkreuz järnvägsstation, Berlin Wannsee station, Berlin ZOB busscentral, Berlin zoo järnvägsstation. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från Erfurt till Berlin. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Bussresan från Erfurt till Berlin är 298 km. FlixBus erbjuder smidig transport från Erfurt till Berlin som tar minst 3 timmar 35 minuter. Den snabbaste bussförbindelsen gör bara 2 mellanstopp under resan.
Boka din resa från Erfurt till Berlin med FlixBus för så lite som 189,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.
Passagerare som reser från Erfurt till Berlin får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Håll koll på din buss från Erfurt till Berlin med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från Erfurt till Berlin, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan. Hitta busshållplatsen i Erfurt: Erfurt centralstation. Du hittar den på kartan på den här sidan.
Den senaste avgången med FlixBus från Erfurt till Berlin avgår kl. 16:00 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Den tidigaste avgången med FlixBus från Erfurt till Berlin avgår kl. 04:30 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Upplev komfort ombord på våra bussar från Erfurt till Berlin med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
En bussresa från Erfurt till Berlin med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Alla FlixBus-bussar från Erfurt till Berlin är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Priset för en barnbiljett från Erfurt till Berlin varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.

Planera din bussresa från Erfurt till Berlin

Ditt sökande av bussbiljetter från Erfurt till Berlin slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från Erfurt till Berlin brukar ta 3 timmar 35 minuter i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 189,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 04:30, medan sista bussen avgår kl 16:00. FlixBus har 2 avgångar per dag mellan Erfurt och Berlin. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från Erfurt till Berlin

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från Erfurt till Berlin kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet