Buss från Florens till Neapel

från 119 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med stora och bekväma säten, en toalett, wi-fi och eluttag.
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Florens

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Håll koll på din buss från Florens till Neapel med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Boka din resa från Florens till Neapel med FlixBus för så lite som 119,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från Florens till Neapel. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Den tidigaste avgången med FlixBus från Florens till Neapel avgår kl. 00:15 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från Florens till Neapel, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Passagerare som reser från Florens till Neapel får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Priset för en barnbiljett från Florens till Neapel varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.
Alla FlixBus-bussar från Florens till Neapel är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
En bussresa från Florens till Neapel med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Upplev komfort ombord på våra bussar från Florens till Neapel med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
Den senaste avgången med FlixBus från Florens till Neapel avgår kl. 22:30 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Utforska våra olika busshållplatser i Florens, totalt 3: Florence (Guidoni Tram T2), Florens (Piazzale Montelungo), Florens (Villa Costanza). Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Bussresan från Florens till Neapel är 479 km. FlixBus erbjuder smidig transport från Florens till Neapel som tar minst 5 timmar 40 minuter. Den snabbaste bussförbindelsen gör bara 1 mellanstopp under resan.
Se samtliga 5 hållplatser i Neapel: Naples (Fuorigrotta - Campi Flegrei FS), Naples (Via Vespucci), Naples Afragola AV, Naples Galileo Ferraris (Hotel Ramada), Neapel (Metropark Centrale). Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.

Planera din bussresa från Florens till Neapel

Ditt sökande av bussbiljetter från Florens till Neapel slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från Florens till Neapel brukar ta 5 timmar 40 minuter i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 119,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 00:15, medan sista bussen avgår kl 22:30. FlixBus har 13 avgångar per dag mellan Florens och Neapel. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från Florens till Neapel

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från Florens till Neapel kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet