Buss från Herceg Novi till Dubrovnik

från 239 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Herceg Novi

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Det är 49km och tar 1 timme 20 minuter att resa med buss från Herceg Novi och Dubrovnik.
Det är 49km och tar 1 timme 20 minuter att resa med buss från Herceg Novi till Dubrovnik.
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Du hittar bussbiljetter från Herceg Novi till Dubrovnik från 189,00 kr och restiden är ca 1 timme 20 minuter.
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 189,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Herceg Novi till Dubrovnik

Res prisvärt och smidigt från Herceg Novi till Dubrovnik med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 49km och restiden är endast 1 timme 20 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Fynda bussbiljetter för resor mellan Herceg Novi och Dubrovnik från endast 189,00 kr om du bokar långt i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Herceg Novi till Dubrovnik

Det är lätt att ta sig ifrån Herceg Novi till Dubrovnik med FlixBus, med 2 direktbussar per dag. Resan från Herceg Novi till Dubrovnik har bara ett stopp och restiden är ca 1 timme 20 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Herceg Novi och Dubrovnik är 189,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Herceg Novi

Reser du från Herceg Novi för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Herceg Novi är ett transportnav med 1 busshållplatser och Herceg Novi har 37 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Dubrovnik

Reser du till Dubrovnik för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Dubrovnik kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 81 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Herceg Novi till Dubrovnik

Res från Herceg Novi till Dubrovnik med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet