Buss från Las Vegas, NV till Los Angeles, CA

från 189 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Las Vegas, NV Los Angeles, CA (19.08.2022)

6:5 tim.
North Las Vegas (E Craig Rd)
N. Hollywood (Lankershim)
Nästan fullt
549.00 kr
5:25 tim.
North Las Vegas (E Craig Rd)
LA (downtown)
Nästan fullt
549.00 kr
4:35 tim.
Las Vegas Strip (Las Vegas Blvd)
LA (downtown)
Nästan fullt
549.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Las Vegas, NV

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Las Vegas Strip (Las Vegas Blvd)

Las Vegas (downtown)

Las Vegas South Strip Transfer Terminal

University of Nevada Las Vegas

Henderson

Las Vegas (Treasure Island)

Las Vegas McCarran (LAS) flygplats

Las Vegas North (E Craig Rd)

Las Vegas Strip (Gilespie St)

Las Vegas, Tropicana

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
Las Vegas, NV - Los Angeles, CA : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

368 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från Las Vegas till Los Angeles

Res prisvärt och smidigt från Las Vegas till Los Angeles med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 436kms och restiden är endast 4 timmar 5 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Las Vegas och Los Angeles kostar i genomsnitt 312,28 kr, men du kan även fynda biljetter från 189,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Las Vegas till Los Angeles

Det är lätt att ta sig ifrån Las Vegas till Los Angeles med FlixBus, med 9 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 4 timmar 5 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Las Vegas och Los Angeles är 312,28 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Las Vegas

Reser du från Las Vegas för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Las Vegas är ett transportnav med 10 busshållplatser och Las Vegas har 37 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Los Angeles

Reser du till Los Angeles för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Los Angeles kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 34 förbindelser som anländer till en av de 11 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Las Vegas till Los Angeles

Res från Las Vegas till Los Angeles med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet