hero image

Buss från Linköping till Norrköping

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan

Resor Busshållplatser Stadsguide

Resor:Linköping Norrköping (02.07.2022)

0:35 tim.
Linköping
Norrköping
Nästan fullt
189.00 kr
0:35 tim.
Linköping
Norrköping
Halvfullt
79.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Linköping

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Linköping Fjärrbussterminal

Linköping Comati stop (Ikea)

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
Linköping - Norrköping : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

39 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från Linköping till Norrköping

Res prisvärt och smidigt från Linköping till Norrköping med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 85kms och restiden är endast 30 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Linköping och Norrköping kostar i genomsnitt 67,00 kr, men du kan även fynda biljetter från 59,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Linköping till Norrköping

Det är lätt att ta sig ifrån Linköping till Norrköping med FlixBus, med 6 direktbussar per dag. och restiden är ca 30 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Linköping och Norrköping är 67,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Linköping

Reser du från Linköping för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Linköping är ett transportnav med 1 busshållplatser och Linköping har 40 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Norrköping

Reser du till Norrköping för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Norrköping kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 47 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Linköping till Norrköping

Res från Linköping till Norrköping med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet