hero image

Buss från Łódź till Warszawa flygplats

från 69 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Łódź Warszawa flygplats (14.08.2022)

1:35 tim.
Łódź, WPA Łódź Fabryczna
Warszawa Chopin WAW flygplats
Många lediga platser
99.00 kr
1:35 tim.
Łódź, WPA Łódź Fabryczna
Warszawa Chopin WAW flygplats
Nästan fullt
99.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Łódź

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Łódź, WPA Łódź Fabryczna

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
Łódź - Warszawa flygplats : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

113 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från Łódź till Warszawa flygplats

Res prisvärt och smidigt från Łódź till Warszawa flygplats med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 129kms och restiden är endast 1 timme 35 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Łódź och Warszawa flygplats kostar i genomsnitt 69,95 kr, men du kan även fynda biljetter från 49,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Łódź till Warszawa flygplats

Det är lätt att ta sig ifrån Łódź till Warszawa flygplats med FlixBus, med 6 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 1 timme 35 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Łódź och Warszawa flygplats är 69,95 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Łódź

Reser du från Łódź för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Łódź är ett transportnav med 1 busshållplatser och Łódź har 89 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Warszawa flygplats

Reser du till Warszawa flygplats för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Warszawa flygplats kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 86 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Łódź till Warszawa flygplats

Res från Łódź till Warszawa flygplats med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet