Buss från Lyon till Genève flygplats (GVA)

från 119 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Lyon Genève flygplats (GVA) (03.12.2022)

2:20 tim.
Lyon Perrache
Genève GVA flygplats
Nästan fullt
169.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Lyon

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Lyon Perrache busscentral

Givors (södra Lyon)

Lyon Perrache (Eurolines)

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Lyon - Genève flygplats (GVA) : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

111 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Lyon och Genève flygplats (GVA)?
Det är 155km och tar 2 timmar 20 minuter att resa med buss från Lyon och Genève flygplats (GVA).
Hur långt är det från Lyon till Genève flygplats (GVA)?
Det är 155km och tar 2 timmar 20 minuter att resa med buss från Lyon till Genève flygplats (GVA).
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Lyon till Genève flygplats (GVA)?
Du hittar bussbiljetter från Lyon till Genève flygplats (GVA) från 119,00 kr och restiden är ca 2 timmar 20 minuter.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 119,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Lyon till Genève flygplats (GVA)

Res prisvärt och smidigt från Lyon till Genève flygplats (GVA) med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 155km och restiden är endast 2 timmar 20 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Lyon och Genève flygplats (GVA) kostar i genomsnitt 183,44 kr, men du kan även fynda biljetter från 119,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Lyon till Genève flygplats (GVA)

Det är lätt att ta sig ifrån Lyon till Genève flygplats (GVA) med FlixBus, med 1 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 2 timmar 20 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Lyon och Genève flygplats (GVA) är 183,44 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Lyon

Reser du från Lyon för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Lyon är ett transportnav med 3 busshållplatser och Lyon har 192 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Genève flygplats (GVA)

Reser du till Genève flygplats (GVA) för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Genève flygplats (GVA) kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 8 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Lyon till Genève flygplats (GVA)

Res från Lyon till Genève flygplats (GVA) med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet