Buss från New York, NY till Niagara Falls, NY

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:New York, NY Niagara Falls, NY (01.10.2022)

8:30 tim.
300 W 31st St, NYC
Niagara Falls (USA)
Nästan fullt
669.00 kr
8:40 tim.
300 W 31st St, NYC
Niagara Falls (USA)
Halvfullt
519.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i New York, NY

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

300 W 31st St, NYC

28 Allen St., NYC

New York City (103 Canal St)

Queens (Flushing)

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
New York, NY - Niagara Falls, NY : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

493 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från New York till Niagara Falls

Res prisvärt och smidigt från New York till Niagara Falls med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 706kms och restiden är endast 8 timmar 30 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan New York och Niagara Falls kostar i genomsnitt 554,77 kr, men du kan även fynda biljetter från 379,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från New York till Niagara Falls

Det är lätt att ta sig ifrån New York till Niagara Falls med FlixBus, med 2 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 8 timmar 30 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan New York och Niagara Falls är 554,77 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från New York

Reser du från New York för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden New York är ett transportnav med 6 busshållplatser och New York har 36 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Niagara Falls

Reser du till Niagara Falls för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Niagara Falls kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 10 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från New York till Niagara Falls

Res från New York till Niagara Falls med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet