hero image

Buss från Plzeň till Prag

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan

Resor Busshållplatser Stadsguide

Resor:Plzeň Prag (03.07.2022)

1:25 tim.
Plzeň (CAN Husova)
Prag ÚAN Florenc
Halvfullt
59.00 kr
2:2 tim.
Plzeň (CAN Husova)
Prag öst (Černý Most)
Nästan fullt
79.00 kr
1:0 tim.
Plzeň (CAN Husova)
Prag Zličín
Halvfullt
35.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Plzeň

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Plzeň (CAN Husova)

Pilsen (Divadlo Alfa)

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
Plzeň - Prag : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

86 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från Plzeň till Prag

Res prisvärt och smidigt från Plzeň till Prag med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 80kms och restiden är endast 50 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Plzeň och Prag kostar i genomsnitt 38,47 kr, men du kan även fynda biljetter från 29,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Plzeň till Prag

Det är lätt att ta sig ifrån Plzeň till Prag med FlixBus, med 12 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 2 stopp på din resa och restiden är ca 50 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Plzeň och Prag är 38,47 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Plzeň

Reser du från Plzeň för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Plzeň är ett transportnav med 2 busshållplatser och Plzeň har 56 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Prag

Reser du till Prag för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Prag kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 435 förbindelser som anländer till en av de 6 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Plzeň till Prag

Res från Plzeň till Prag med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet