Buss från Porto till Cascais

från 79 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Porto

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Lokalisera hållplatsen i Cascais: Cascais (Alcabideche). Du hittar exakt position på kartan på den här sidan.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från Porto till Cascais. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Bussresan från Porto till Cascais är 341 km. FlixBus erbjuder smidig transport från Porto till Cascais som tar minst 3 timmar 55 minuter. Den snabbaste bussförbindelsen gör bara 2 mellanstopp under resan.
Boka din resa från Porto till Cascais med FlixBus för så lite som 79,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.
Passagerare som reser från Porto till Cascais får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Håll koll på din buss från Porto till Cascais med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från Porto till Cascais, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Utforska våra olika busshållplatser i Porto, totalt 2: Porto (TIC - Campanhã), Vila Nova de Gaia (Porto). Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Den senaste avgången med FlixBus från Porto till Cascais avgår kl. 18:40 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Den tidigaste avgången med FlixBus från Porto till Cascais avgår kl. 08:25 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Upplev komfort ombord på våra bussar från Porto till Cascais med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
En bussresa från Porto till Cascais med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Alla FlixBus-bussar från Porto till Cascais är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Priset för en barnbiljett från Porto till Cascais varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.

Planera din bussresa från Porto till Cascais

Ditt sökande av bussbiljetter från Porto till Cascais slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från Porto till Cascais brukar ta 3 timmar 55 minuter i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 79,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 08:25, medan sista bussen avgår kl 18:40. FlixBus har 4 avgångar per dag mellan Porto och Cascais. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från Porto till Cascais

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från Porto till Cascais kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet