Buss från Posedarje till Zagreb

från 179 kr

Bekväma säten

Våra bussar är utrustade med bekväma säten, Wi-Fi och eluttag
Vår service ombord

20% rabatt

Upptäck vår rabatt för studenter, seniorer och ungdomar 25 år eller yngre. Upp till 20% rabatt på alla resor inom Sverige.
Läs mer

FlixBus Airport Shuttles är här!

Boka din resa med vår shuttle buss mellan Arlanda flygplats till Stockholm, Örebro eller Västerås.
Läs mer

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Busshållplatser i Posedarje

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Tillbaka till alla destinationer

Vanliga frågor

Alla FlixBus-bussar från Posedarje till Zagreb är utrustade för att tillgodose passagerare med nedsatt rörlighet. Assistansdjur samt assisterande utrustning som rullstolar tillåts ombord och är kostnadsfritt att ta med. Läs mer om våra tjänster för passagerare med nedsatt rörlighet här.
Lokalisera hållplatsen i Zagreb: Zagreb busstation. Du hittar exakt position på kartan på den här sidan.
Utforska våra olika busshållplatser i Posedarje, totalt 2: Posedarje, Posedarje (Jadranska magistrala). Beroende på din destination och avgångstid kan din buss avgå från en av dessa hållplatser. Du hittar utförlig information på din biljett och boardinginformation för relevant hållplats. Hitta var hållplatserna finns på kartan på den här sidan.
Den senaste avgången med FlixBus från Posedarje till Zagreb avgår kl. 19:05 så att du kan hålla dina resplaner flexibla.
Den tidigaste avgången med FlixBus från Posedarje till Zagreb avgår kl. 10:00 så att du kan komma fram i god tid till din destination.
Upplev komfort ombord på våra bussar från Posedarje till Zagreb med bekvämligheter som extra benutrymme, laddningsuttag vid din plats. toalett och gratis Wi-Fi.
En bussresa från Posedarje till Zagreb med FlixBus är ett klimatsmart val. Passagerare kan välja att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp genom att bocka för alternativet när de bokar sin biljett.
Priset för en barnbiljett från Posedarje till Zagreb varierar beroende på ålder och tidpunkten när du bokar din biljett. Barn under 15 år får rabatterat pris, vilket beräknas vid tidpunkten för bokningen. Läs gärna vår policy om resor med barn för mer information.
Passagerare som reser från Posedarje till Zagreb får ta med sig ett incheckat bagage och ett handbagage. Extra bagage eller specialbagage är också möjligt att boka, läs mer om det här.
Vi erbjuder olika säkra betalningsmetoder när du köper din biljett från Posedarje till Zagreb. Du kan välja mellan att betala med kort, Swish, PayPal, Google/Apple Pay och fler. Om problem skulle uppstå vid betalning hänvisar vi till vår hjälpsida för betalning. N/A.
Det är enkelt och flexibelt att ta med din cykel på resan med FlixBus från Posedarje till Zagreb, med flera möjligheter beroende på tillgänglighet. Läs gärna vår cykeltransportguide för mer information och hitta priser för cykeltransport här.
Håll koll på din buss från Posedarje till Zagreb med vårt verktyg som visarrealtidsinfo. Välj busshållplats för att se ankomsttid.
Boka din resa från Posedarje till Zagreb med FlixBus för så lite som 189,00 kr. Dra nytta av våra låga priser genom att resa i lågsäsong och på veckodagar. Köp din biljett på vår hemsida eller i appen.
Bussresan från Posedarje till Zagreb är 263 km. FlixBus erbjuder smidig transport från Posedarje till Zagreb som tar minst 3 timmar. Den snabbaste bussförbindelsen gör bara 1 mellanstopp under resan.

Planera din bussresa från Posedarje till Zagreb

Ditt sökande av bussbiljetter från Posedarje till Zagreb slutar här! Vi har samlat alla nödvändiga detaljer för att underlätta din reseplanering. Resan från Posedarje till Zagreb brukar ta 3 timmar i genomsnitt och biljettpriser startar från endast 189,00 kr. Hoppa på första bussen som avgår kl 10:00, medan sista bussen avgår kl 19:05. FlixBus har 2 avgångar per dag mellan Posedarje och Zagreb. Ombord på bussen erbjuds bekvämligheter som gratis Wi-Fi, laddningsuttag, justerbara säten och toalett.

Säkra din bussbiljett för resa från Posedarje till Zagreb

Det är bus(s)enkelt att boka din resa med FlixBus: Du kan boka din biljett på hemsidan eller i FlixBus-appen med bara några få klick. När du köper din biljett på hemsidan eller i appen för din resa från Posedarje till Zagreb kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: kort, Swish, PayPal, Google Pay eller Apple Pay. N/A.

Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet