Buss från San Sebastián till Bayonne

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:San Sebastián Bayonne (26.09.2022)

1:35 tim.
San Sebastián (busstation)
Bayonne
Nästan fullt
89.00 kr
1:25 tim.
San Sebastián (busstation)
Bayonne
Många lediga platser
69.00 kr
1:10 tim.
San Sebastián (busstation)
Bayonne
Nästan fullt
59.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i San Sebastián

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

San Sebastián/Donostia busstation

San Sebastian

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
San Sebastián - Bayonne : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

45 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från San Sebastián till Bayonne

Res prisvärt och smidigt från San Sebastián till Bayonne med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 56kms och restiden är endast 1 timme 10 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan San Sebastián och Bayonne kostar i genomsnitt 61,18 kr, men du kan även fynda biljetter från 49,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från San Sebastián till Bayonne

Det är lätt att ta sig ifrån San Sebastián till Bayonne med FlixBus, med 4 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 1 timme 10 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan San Sebastián och Bayonne är 61,18 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från San Sebastián

Reser du från San Sebastián för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden San Sebastián är ett transportnav med 2 busshållplatser och San Sebastián har 83 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Bayonne

Reser du till Bayonne för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Bayonne kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 48 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från San Sebastián till Bayonne

Res från San Sebastián till Bayonne med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet