hero image

Buss från Warszawa Modlin flygplats till Płock

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan

Resor Busshållplatser Stadsguide

Resor:Warszawa Modlin flygplats Płock (06.07.2022)

1:15 tim.
Warszawa Modlin flygplats
Płock
Många lediga platser
49.00 kr
1:10 tim.
Warszawa Modlin flygplats
Płock
Halvfullt
89.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Warszawa Modlin flygplats

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Warszawa Modlin WMI flygplats

Tillbaka till alla destinationer

Välj mellan över 2 500 resmål i 37 länder.

Utforska kartan
Warszawa Modlin flygplats - Płock : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

65 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Hitta de billigaste bussresorna från Warszawa Modlin flygplats till Płock

Res prisvärt och smidigt från Warszawa Modlin flygplats till Płock med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 144kms och restiden är endast 1 timme 5 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Warszawa Modlin flygplats och Płock kostar i genomsnitt 69,00 kr, men du kan även fynda biljetter från 45,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Warszawa Modlin flygplats till Płock

Det är lätt att ta sig ifrån Warszawa Modlin flygplats till Płock med FlixBus, med 5 direktbussar per dag. och restiden är ca 1 timme 5 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Warszawa Modlin flygplats och Płock är 69,00 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Warszawa Modlin flygplats

Reser du från Warszawa Modlin flygplats för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Warszawa Modlin flygplats är ett transportnav med 1 busshållplatser och Warszawa Modlin flygplats har 73 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Płock

Reser du till Płock för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Płock kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 41 förbindelser som anländer till en av de 1 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Warszawa Modlin flygplats till Płock

Res från Warszawa Modlin flygplats till Płock med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet