Buss från Zürich till Heidelberg

från 129 kr

Resor under Covid-19 pandemin

Se uppdaterad information om våra tjänster och vårt nätverk.
Läs mer här

Säkerhetsåtgärder

Höga hygienstandarder och nya säkerhetsrutiner säkerställer trygga och bekväma resor.
Läs mer här

FLIXTRAIN ÄR HÄR!

Våra gröna tåg är här och du kan nu boka din tågresa mellan Stockholm och Göteborg.
Gå till FlixTrain.se

Res miljövänligt

Våra effektiva bussar har dokumenterat låga koldioxidutsläpp per passagerarkilometer.
Bussresa och miljö

På den här sidan


Resor:Zürich Heidelberg (05.12.2022)

4:55 tim.
Zürich
Heidelberg
Nästan fullt
249.00 kr
5:5 tim.
Zürich
Heidelberg
Halvfullt
249.00 kr
5:30 tim.
Zürich
Heidelberg
Många lediga platser
219.00 kr
Se alla resedatum och avgångar för denna förbindelse

Busshållplatser i Zürich

Notera att din biljett visar korrekt och uppdaterad adressinformation.

Zürich HB centralstation (Sihlquai carpark)

Tillbaka till alla destinationer

Utforska kartan
Zürich - Heidelberg : Snabbinfo
Online betalning

Ja

Distans

226 km

Direktanslutning

Ja

Klimatsmart resande?

Ja

Vanliga frågor

Hur långt är det mellan Zürich och Heidelberg?
Det är 343km och tar 4 timmar 24 minuter att resa med buss från Zürich och Heidelberg.
Hur långt är det från Zürich till Heidelberg?
Det är 343km och tar 4 timmar 24 minuter att resa med buss från Zürich till Heidelberg.
Vad kostar det att ta med cykel på bussen?
Du kan ta med din cykel på FlixBus. Du hittar prislista för cykeltransport här. Observera att cykeltransport är möjlig i mån av plats. Du bokar cykelbiljetten när du köper din bussbiljett.
Vad kostar det att åka buss från Zürich till Heidelberg?
Du hittar bussbiljetter från Zürich till Heidelberg från 169,00 kr och restiden är ca 4 timmar 24 minuter.
När är det billigast att boka bussbiljett?
Du kan boka din bussbiljett för FlixBus från så lite som 169,00 kr. Du köper din biljett enklast på FlixBus.se eller i appen. Boka i tid för att få bästa priset.

Hitta de billigaste bussresorna från Zürich till Heidelberg

Res prisvärt och smidigt från Zürich till Heidelberg med FlixBus. Avståndet mellan städerna är 343km och restiden är endast 4 timmar 24 minuter. FlixBus-biljetter ger dig alltid bra valuta för pengarna, men om du dessutom bokar din biljett i god tid i förväg i appen eller på hemsidan, kan du fynda ännu bättre priser. Boka enkelt på hemsidan eller i appen och visa upp din biljett direkt i mobilen. Bussbiljetter mellan Zürich och Heidelberg kostar i genomsnitt 271,20 kr, men du kan även fynda biljetter från 169,00 kr om du bokar i förväg och undviker populära restider som helger och helgdagar. Res snabbt, smidigt och prisvärt med FlixBus. Vi har ett stort nätverk bestående av 200 resmål, så att du har en stor valmöjlighet och utbud av resor, dessutom till ett rimligt pris.

Resa från Zürich till Heidelberg

Det är lätt att ta sig ifrån Zürich till Heidelberg med FlixBus, med 2 direktbussar per dag. Du kan förvänta dig minst 3 stopp på din resa och restiden är ca 4 timmar 24 minuter. Att resa kollektivt med buss är ett av deklimatsmartaste sätten att resa långa sträckor och vi arbetar för att göra bussresandet ännu grönare genom höga miljöstandarder för bussflottan, användning av alternativa driv- och bränsletekniker samt genom att erbjuda passagerare möjligheten att klimatkompensera för sina koldioxidutsläpp. Det genomsnittliga biljettpriset för bussresor mellan Zürich och Heidelberg är 271,20 kr, vilket betyder att det är en av de mest prisvärda resealternativen där ute.

Ta bussen från Zürich

Reser du från Zürich för första gången? Här är allt du behöver veta.Staden Zürich är ett transportnav med 1 busshållplatser och Zürich har 135 dagliga förbindelser till andra städer.

Anländer till Heidelberg

Reser du till Heidelberg för första gången? Här är allt du behöver veta: Från Heidelberg kan du ta dig vidare till flera andra destinationer i FlixBus nätverk. Med 146 förbindelser som anländer till en av de 3 hållplatserna i staden, har du därmed tillgång till ett stort reseutbud.

Vad du kan förvänta dig inför och på din FlixBus-resa från Zürich till Heidelberg

Res från Zürich till Heidelberg med FlixBus och luta dig tillbaka ombord, med bekväma säten och ombordtjänster har du allt du behöver för att resa i komfort och hålla dig sysselsatt under resan. De flesta av våra bussar har gratis Wi-Fi ombord, underhållningsportal, toalett och laddningsuttag. I din biljett ingår ett handbagage och en stor resväska, så även om du ska bort för en längre tid behöver du inte oroa dig för behöva packa lätt. Med din biljett har du självklart en plats på bussen, men om du vill sitta på en specifik plats ombord kan du lägga till platsreservation när du bokar din resa. Välj sittkategori: klassisk, bordsplats, panorama eller ett extra säte för mer utrymme. Reservera din favoritplats när du bokar din biljett online eller i FlixBus-appen.


Ombordtjänster erbjuds i mån av tillgänglighet